SANATÇI ALİŞAN SİVEREK'TE YAKLAŞIK ON BEŞ BİN KİŞİYE KONSER VERDİ

MEHMET SEZGİN / SİVEREK
Şanlıurfa’nın Siverek ilçe belediyesince yapımı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminali ( SİV – ŞOTİ )  nin  resmi açılışı dün akşam saatlerinde ilçe kaymakamı Seddar Yavuz 107 topçu alay komutanı kurmay Albay Baki Kavun Belediye başkanı Ali Murat Bucak katıldı ilçe müftüsü

 SANATÇI ALİŞAN SİVEREK'TE YAKLAŞIK ON BEŞ BİN KİŞİYE KONSER VERDİ
13 Temmuz 2007 - 15:27
Hüseyin Ergen ilçe emniyet müdürü Metin Akay ve Hilvan belediye başkanı katıldı. Açılıştan sonra düzenlenen kokteylin ardından otogarın alanında düzenlenen halk konserine katılan sanatçı Alişan yaklaşık on beş bin kişiye konser verdi.
    Sivereklilerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı sahneye polis ve zabıtaların korumasında çıkan sanatçı zaman zaman zor anlar yaşadı.
      Havai fişek gösterileri arasında sahne alan sanatçı Alişan’’Daha önce Şanlıurfa ve Diyarbakır gelmiştim. İlk kez Siverek geliyorum şehriniz modern ve çağdaş bir kent.dedi,
       Sanatçıyı özürlü bir hayranı yakından görmek amacıyla sahneye çıktı sanatçıyı yakından gören Emine isimli özürlü kız çocuğu gözyaşlarına hâkim olamadı.
     Sahneye çıkmak isteyen seyircileri polisler ve zabıtalar zor engellerken seyirciler kurulan barikatları açıp sahneye yaklaşınca olası bir izdihamı önlemek amacıyla sanatçı Alişan konserini erken bitirmek zorunda kaldı. Yoğun koruma altında sahneden ayrılan sanatçı kentten ayrılıp Diyarbakır’ hareket ettiği belirtildi.
   Konser esnasında  güvenlik güçleri zabıta memurları sahnenin önünde seyircilerin sahneye akın etmesiyle zor anlar yaşayan polis ve zabıta ekipleri çareyi sahneye çıkmakta buldu.
   Zaman sanatçı Alişan’ın anonslarıyla duran konseri izlemeye gelen ailelerin yaşanan izdihamda çocukların boğumlamaması için sahnedeki polis ve zabıta ekiplerince sahneye çekildi. Konser  yaklaşık 2 saat sürdü.

Bu haber 5268 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu