SİVEREKLİ DOKTORDAN ANLAMLI BAĞIŞ

MEHMET SEZGİN   SİVEREK Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 50 yıl doktorlu yapan ilçenin sevip saydığı bir olan Dr Rıfat Turan yıllardır biriktirdiği evinde bulunan çoğunluğu ansiklopedi, roman ve bilimsel kitaplardan oluşan yaklaşık

 SİVEREKLİ DOKTORDAN ANLAMLI BAĞIŞ
13 Ocak 2007 - 15:47
üç bin kitabını belediye başkanlığına bağışladı.     Sağlık bakanlığı bünyesinde ve özel olarak 50 ilçede doktorluk yapan Rıfat Turan’’Çocuklarımın hepsi yüksek öğrenimlerini tamamladı. Evde bulunan kütüphanemden Sivereklilerin faydalanması için kitapları Siverek Belediyesi Basın yayın halkla ilişkiler müdürlüğüne bağışladım dilerim gençlerimiz ve öğrencilerimiz bu kitaplardan yeterince faydalanırlar’’dedi.
   Belediye Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürü Ramazan Hakan Sölmez ‘’Doktor ağabeyimiz  sağlık alanında  halka bir çok hizmetleri olmuş tüm Sivereklilerin sevip saydığı bir insandır.Evinde ki kitapları bağışlaması ilçe eğitimine  büyük katık sunacağına inanıyoruz.Kitapları belediye meclis salonu kütüphanesine  bıraktık bu eserleri en iyi şekilde  değerlendireceğiz özelikle üniversite sınavlarına hazırlanan ve İngilizce  dil öğrenmek isteyenlerin hizmetine sunacağız’’dedi.

Bu haber 3256 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...