13-14 Yaş Greko-Romen Güreş İl birinciliği Mücadelesi

ABDULKADİR EMİN ÖNENŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ( BASIN DANIŞMANLIĞI )Endüstri Meslek Lisesi Spor salonunda gerçekleşen Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2007-2008 Eğitim Ve Öğretim Yılı 13-14 Yaş Greko-Romen Güreş İl Birinciliği Mücadelesinde Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin ÖNEN                                

13-14 Yaş Greko-Romen Güreş İl birinciliği Mücadelesi
10 Aralık 2007 - 13:04
başarılı öğrencileri tebrik ederek dereceye girenlere madalyalarını verdi.      Takım sıralamasında  birincilik kupasını Koç İlköğretim okulu antrenörüne taktım etti. İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi ŞAHİN’den kurum ile ilgili bilgiler alan ÖNEN, daha sonra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Bakanlık Temsilcisi Temel Büyükbudak’la görüşerek sporcuların ihtiyaçları olan malzemelerin ve eksiklerin giderilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi. Kupa töreninde konuşan Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin ÖNEN; Genç sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Türkiye şampiyonasında Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum dedi.
     İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Temel BÜYÜKBUDAK ise Şanlıurfa’da ilk defa bir milletvekilinin turnuvalara katılıp destek vermesinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.    


 
 

                                                                                                              Abdulkadir Emin ÖNEN
                           Şanlıurfa Milletvekili
                         ( Basın Danışmanlığı )
  
Bu haber 2620 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması