18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ SİVEREK'TE TÖRENLERLE ANILDI

Mehmet SEZGİN/ SİVEREKTüm yurtta dış temsilciliklerde çeşitli törenlerle anılan 18 Mart şehitleri anma günü Siverek ilçesinde de çeşitli etkinlikler düzenlendi.İlçenin göğsü güzel mevkiinde bulunan şehitlikte düzenlenen törene ilçe Kaymakamı Belediye başkanı

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ SİVEREK'TE TÖRENLERLE ANILDI
19 Mart 2008 - 16:57
 Ali Murat Bucak askeri ekran ve çok sayıda Siverekli vatandaş şahit yakınları ile gaziler katıldı. Çelenk sunma töreni saygı atışının ardından istiklal marşı eşliğinde gönlere bayrak çekildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından ilçe kaymakamı Kemal Yıldız anıt şeref defterini imzaladı.      Şehit yakını Kadınlar yöresel kıyafetleriyle törene katıldı.
      Şehitlikte düzenlenen törene şehit yakınlarında iki kadının yöresel kıyafetleriyle törene katılmaları ve şehit mezarlarına karanfil bırakmaları törenin en dikkat çekici yanıydı.
      18 Mart şehitleri anma günü Kız meslek lisesin salonunda düzenlenen Çanakkale şahitleri slayt gösterisi ve öğrencilerin tiyatro oyununu ardından 107 topçu alay komutanlığında şahit yakınları ve gaziler için verilen öğlen yemeğinin ardından törenler son bulacak.

Bu haber 2295 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması