Adıyamanlı Gençler Takoran’ı gezdi

Adıyaman Doğa Yürüyüşü ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri Takoran vadisini gezdi.

Adıyamanlı Gençler Takoran’ı gezdi
05 Kasım 2018 - 05:31




Adıyaman Doğa Yürüyüşü ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın davetlisi olarak Nissibi köprüsü yanı başında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal tesisleri ve mesire alanında Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı tarafından karşılandı.

Sosyal tesis ve mesire alanını gezen üyeler Başkan Yardımcısı Hasan Postacı’dan bölge ve saklı cennet Takoran vadisiyle ile ilgili bilgi aldılar.

Gezi öncesi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı yaptığı konuşmada şunları kaydetti. ’Takoran vadisi Siverek’in olduğu kadar Kahta’nın Gerger’in Adıyaman’ında coğrafyası içerisine giren bir bölgedir, bizler resmi sınırlardan çok buranın ortak ve ev sahipleriyiz belediye olarak bu turizm bölgesinin Türkiye’ye tanıtılmasında çok eksiklerin bulunduğunu düşünerek Belediye Başkanımızın çalışmaları sonucunda bu güzel ve modern tesisi bölgeye kazandırdık, ardından 2018 yılını Takoran yılı ilan ederek çeşitli etkinlikler ve tekne turları düzenledik, şimdi sizlerle gezip göreceğiz turizm açısından gezilmesi görülmesi ve bir çok dinin kültürün yaşadığı bir saklı cennettir’’dedi.

Adıyaman Doğa Yürüyüşü ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri doğa turizminin cazibe merkezlerinden biri olmaya aday Takoran Vadisi ve çevresini tekne ile gezerek bol bol resim çektiler.

Adıyaman’dan ilk defa geziye gelen üniversitesi öğrencisi Sevcan Baş şunları kaydetti. ’Siverek belediyesinin sağladığı tekneyle çok güzel gün geçirdik bu güzel yerleri ve tarihi turizm yerleri gördük herkesin gelip görmesi lazım’ ’dedi.

Adıyaman merkez Eski sanayi mahalle muhtarı Mahmut Göksu ise düzenlenen geziden memnun kaldığını belirterek şunları söyledi.’’ Özellikle Siverek Belediyesine çok teşekkür ediyorum bizlere bu imkânı sundukları için yaklaşık 2 saat boyunca güzel yerleri gördük herkese çağrıda bulunuyorum bu güzel yerleri gelin görün iyiki varsın Siverek Belediyesi teşekkürler’ ’dedi.

2 saat süren tekne gezisinin ardından üyeler Sosyal tesislerde Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu tarafından karşılanarak sosyal tesislerde sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber Merkezi




Bu haber 2202 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...