AK PARTİ SİVEREK'TE % 50'İN ÜZERİNDE OY BEKLİYOR

Siverek Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasında, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ak Parti adayı Erdoğan'ın % 50'nin üzerinde oy alacaklarını tahmin ettiklerini söyledi.

AK PARTİ SİVEREK'TE % 50'İN ÜZERİNDE OY BEKLİYOR
07 Ağustos 2014 - 08:33

ŞANLIURFA- Siverek Belediyesi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın katılımıyla, Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Lezgo'nun Parkı'nda, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasına Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Okunan basın açıklamasında Siverek'te daha önce başka partilere oy veren seçmenlerden de  "Türkiye'nin değişimi ve gelişimi" için oy istendi.


Basın açıklamasını Belediye Meclis Üyesi Murat Adkoşu okudu.



Seçim Türkiye’nin Gelişimi Ve Gelişimi İçin Tarihi Bir Gün Olacak

Basın açıklamasında seçimlerin iki açıdan değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yapılarak, “ Birincisi, Türkiye’de yaşanacak büyük değişim. İkincisi ise bu önemli seçimin Siverek açısından taşıdığı anlamdır. Her zaman söylediğimiz gibi yapılacak olan sadece bir cumhurbaşkanlığı seçimi değildir. Bu seçimde halkımız ilk defa devlet başkanını kendi oylarıyla seçecektir. 10 Ağustos’ta Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşkü’ne uğurlayacağız. 10 Ağustos, Türkiye’nin değişimi ve gelişimi için tarihi bir gün olacaktır” denildi.

Bugüne Kadar Milletle Ve Millet İçin Siyaset Yaptık

Basın açıklamasının devamında, Türkiye’nin, Erdoğan liderliğinde 2023 hedefine emin adımlarla yürümeye devam edeceğine dikkat çekilerek, “ Bu büyük medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir. Çünkü biz bugüne kadar sadece milletle ve millet için siyaset yaptık. Milletimizde her seçimde partimize bir önceki seçimden daha fazla oy verdi ve sahip çıktı” denildi.

Seçimde Elde Edeceğimiz Sonuç Siverek’in Elini Güçlendirecektir

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Siverek için çok önemli olduğuna dikkat çekilen açıklamada, “ Bizler bu seçimde, Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Siverek’ten de güçlü bir destek çıkacağını düşünüyoruz. Bu seçimde yüzde 50’nin üzerinde bir oyla Siverek’in ‘ben de varım’ diyeceğini düşünüyoruz. Zira Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde edeceğimiz sonuç, Siverek’in elini güçlendirecektir.”






Bu Şehirde Yaşayan Herkesten Destek İstiyoruz


Basın açıklamasının sonunda Siverek’teki herkesten destek beklediklerini ifade eden Adkoşu, “Açık yüreklilikle söylemem gerekirse daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun; dünya görüşü ne olursa olsun, memleketi, cinsiyeti, eğitimi, sosyal statüsü ne olursa olsun, bu şehirde yaşayan herkesten destek istiyoruz. Çünkü bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek, sadece mazlum milletlerin kurtuluşuna, Türkiye’nin güçlenmesine ve milletimizin refahına oy vermek değildir. Aynı zamanda Siverek’in yarınlarına ve yediden yetmiş yediye bu şehirde yaşayan herkes için daha iyi bir geleceğe oy vermek demektir.Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyor; herkesi 10 Ağustos’ta sandık başına gitmeye ve milletimizin büyük yürüyüşüne katılmaya davet ediyorum.

Basın açıklamasının sonunda Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibi, Ziraat Bankasına giderek, Cumhurbaşkanı seçimi öncesinde Recep Tayyip Erdoğon’ın seçim çalışmalarına katkı sunmak amacıyla bağışta bulundu.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3657 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi