AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ SONA ERDİ

Siverek Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen ve 8 hafta süren Siyaset Akademisi bugün Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın sunumu ile sona erdi.

AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ SONA ERDİ
03 Şubat 2013 - 21:36

Siverek Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından Siverek Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde düzenlenen Siyaset Akademisi, bu hafta İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın konuşmacı olarak katıldığı, sunuculuğunu Hasan Karakaş'ın yaptığı  “Yerel Yönetimlerde Bağcılar Modeli” temalı sunum ile sona erdi. Programa Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program başında selamlama konuşması yapan Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, ülkede yaşanan darbelere değinerek, darbeci zihniyet yüzünden ülkede yaşanılan sıkıntılara değindi.

Çelik’in konuşmasının ardından kürsüye gelen İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Çağdaş Belediyecilik anlayışını değinerek, belediyeciliğin yalnızca yol, su, altyapı çalışmalarından oluşmadığını bu çalışmaların yanında sosyal belediyecilik anlayışının da olmasının önemine değindi.


Program sonunda siyaset akademisinin düzenlenmesinde katkıları bulunan Hasan Karakaş, Cuma Şirin ve gençlik kollarına plaket takdim edildi.

Toplam 8 hafta süren akademi sonunda değerlendirmede bulunan Ak Parti Tanıtım Medya Sorumlusu Cuma Şirin, “İnsan yaşamında eğitimin devamlılığın önemini kavrayan bireyler sürekli öğrenme sureci içerisinde olurlar. Bu anlamda koordinatörlüğümde düzenlenen siyaset akademisi de bu etkinliğe katılan bireylere birikim ve tecrübe olarak bir şeyler kattığını düşünüyorum. Aynı zamanda programa katılan eğitmenlerde daha çok batıdan gelenler olduğu için Siverek’in sorunlarını aktarma fırsatını da elde ettik. Örneğin Zaman Gazetesi yazarı Melih Arat yazdığı iki makalesinde Siverek’ten bahsetmesi imajımıza önemli katkı sunduğunu düşünüyorum” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın sunumu’nu değerlendiren Şirin, “En son gelen konuğumuz Sayın Çağırıcı sunumunda belediyeciliğin yol, su, kanal boyutunu aşıp sosyal belediyeciliğe evirildiğini gördük.Engelliler sarayı, kadınlar sarayı, düzenlenen kamplar, yeni duyduğumuz güzel gelişmelerdi. Ayrıca sayın Çağrıcı Gençlik Merkezi Müdürümüzün talebiyle Gençlik Merkezine 4000 kitap sözü vermesi önemli bir kazanç olduğunu düşünüyorum” dedi

Gençlik Merkezindeki program öncesinde Siverek’i gezerek, esnafı ziyaret eden İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ardından Ak Parti İlçe Binasını ziyaret etti.

www.siverekgenclik.com















Bu haber 3621 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu