Anneler Günü Hediyeleri Tasarım Yastıklar

Bir anneler günü daha geldi çattı..Her sene bir buket çiçek alarak anneler gününü kutladığınız annenize bu sene çiçek tasarımlı bir yastık hediye etmeye ne dersiniz?

Anneler Günü Hediyeleri Tasarım Yastıklar
04 Mayıs 2016 - 10:21

 


Klasik hediye fikirlerinden sıyrılmak isteyenlerden müjdemizi isteriz! Annenize tamamen ona özel olarak hazırlanacak anneler günü hediyeleri vermek istiyorsanız, birbirinden özel tasarım yastık seçeneklerimiz ile annenizi 2016 yılının en mutlu annesi ilan edebilirsiniz. Vereceğiniz hediyenin annenize ömür boyu size hatırlatacak nitelikte olmasını istiyorsanız, birbirinden şık tasarıma sahip yastık modellerimizle bir an önce tanışmalısınız.


Anneler Gününe Özel Tasarım Yastık Modelleri

Çiçek Tasarımlı Anneler Günü Yastığı



Her sene bir buket çiçek alarak anneler gününü kutladığınız annenize bu sene çiçek tasarımlı bir yastık hediye etmeye ne dersiniz? Yastığa annenizin fotoğrafını bastırarak hediyenizi çok daha özel hale getirebilirsiniz.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/cerceveli-anneler-gunu-yastik/

Kraliçe Annem Tasarım Yastık



Kraliçe annenize anneler gününde unutamayacağı bir sürpriz yapmanız bu yastık sayesinde çok daha kolay! Üzerindeki metni dilediğiniz şekilde değiştirebildiğiniz bu yastık annenize olan sevginizi en iyi şekilde temsil edecek.

 




Yoksa Terliği Yersin -  Anneye Özel Yastık



Küçüklüğünüzden beri isabetli atışlar yapan annenizi esprili bir şekilde ödüllendirebilirsiniz. KeepCalm Yoksa Terliği Yersin mesajlı kare yastık annenizin şimdiye kadar aldığı en esprili hediyelerden olmaya geliyor.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/yoksa-terligi-yersin-kare-yastik/

 


 


 




Sevgi Dolu Anneler Günü Yastığı



Annenizin anneler gününü en renkli şekilde kutlamaya ne dersiniz? Kalp tasarımlı mesajlı bu yastık annenizin sahip olabileceği en sevgi dolu anneler günü hediyelerinden…

 




Anne Çorbası Tasarım Yastık



Siz de sadece annenizin yaptığı çorbayı içebiliyorsanız, o lezzeti başka hiçbir yerde bulamıyorsanız anne çorbası tasarım yastık ile annenize unutamayacağı bir anneler günü yaşatmaya hazır olun!

Çiçekli Canım Annem Yastığı



Çiçekleri çok seven annenizi, çiçek tasarımlı canım annem yastığı ile mutlu edebilirsiniz. Yastık tamamen kişiye özel olarak tasarlanmış olup üzerindeki metni ve fotoğrafı dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.

 


Çerçeveli Anneler Günü Kare Yastık



Hediyelerin en özelini, cümlelerin en anlamlısını hak eden annenize anneler gününde şık tasarıma sahip çerçeveli anneler günü kare yastığı hediye edebilirsiniz. Yastığa annenizin fotoğrafını bastırıp anneler günü mesajınızı bastırabiliyorsunuz.


Canım Annem Çiçekli Yastık



Evinizin çiçeği olan annenize de çiçek tasarımlı bir yastık yakışır :) Canım annem mesajlı  çiçek desenli bu yastık, annenize daima sizi hatırlatacak şıklıkta…




Bu haber 3503 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü