ASKERLERE MORAL TRAŞI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek ilçesinin tanınmış kuaförlerinden Erdal Leylak, kendi alanında örnek davranış sergileyerek askere gidecek gençlerin tıraşlarını

ASKERLERE MORAL TRAŞI
04 Mart 2008 - 18:57
ücretsiz yapmaya başladı.
Cami Kebir Mahallesi Cudipaşa caddesi üzerinde bulunan Mert Kuaför salonu işletmecisi Erdal Leylak, gazetecilere, Türkiye'nin son zamanlarda hassas bir dönemden geçtiğini söyledi.
Bu dönemde askerlere ve askere gidecek gençlere toplum olarak maddi ve manevi destek verilmesi gerektiğini ifade eden Leylak, vatani görevini yapmaya gidecek 88/1 tertip askerlerin tıraşlarını ücretsiz yapmaya karar verdiğini söyledi. Leylak, 1 haftadır yaklaşık 200 genci tıraş ettiklerini, uygulamayı 1 hafta daha sürdüreceklerini bildirdi. Askere gidecek 20 yaşındaki Mustafa Çakar ise Leylak'a teşekkür ederek, birçok arkadaşının ilçeden gitmeden önce tıraş olmak için Leylak'ın iş yerine geldiğini söyledi.
DUYARLI BERBERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Siverek Kaymakamı Kemal Yıldız, askere gidecek gençleri ücretsiz tıraş eden berberi, iş yerinde ziyaret etti. Yıldız, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Eyüp Subaşı ve Emniyet Müdürü Metin Akay ile Cudi Paşa Mahallesi'ndeki berber dükkanını ziyaret etti.
İş yeri sahibi Erdal Leylak ile bir süre görüşen ve duyarlı davranışından ötürü teşekkür eden Yıldız, bu davranışın diğer iş yeri sahiplerine de örnek olması dileğinde bulundu. 
 

Bu haber 2469 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması