AVRUPA BİRLİĞİ TARAFINDAN SİVEREK BELEDİYESİNE AYIN BELEDİYESİ PLAKETİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKAvrupa birliği tarafından desteklenen Çevre ve Orman Bakanlığı Koordinasyonuyla Siverek ilçesinde uygulanmaya başlanılan atık su

AVRUPA BİRLİĞİ TARAFINDAN SİVEREK BELEDİYESİNE AYIN BELEDİYESİ PLAKETİ
21 Mayıs 2008 - 14:03
tesis projesi ile artıma tesisi projelerini hazırlama çalışmaları sırasında teknik destek projesi kapsamında proje paydaşları ile uyumlu çalışmaları ve projeye katılım sağladığı gerekçesiyle Avrupa birliği  ile Çevre ve Orman bakanlığı tarafından 2008 yılı Nisan ayının  ayın belediyesi olarak Siverek belediyesi seçildi.
   13.05.2008 tarihinde Adana ili Ceyhan ilçesinde yapılan mayıs ayı toplantısında Siverek belediyesin temsilen toplantıya katılan Siverek belediyesi Avrupa birliği Atık su ve arıtma tesisi proje koordinatörü harita mühendisi Zülfükar Koyunsever belediye verilen ayın plaketini teslim aldı. Koyunsever  belediye  verilen ayın  belediyesi plaketin belediye Başkan  yardımcısı Mustafa Hivi Abikoğlu’una  teslim etti.
   Başkan yardımcısı Abikoğlu yaptığı açıklamada Avrupa birliğinin  desteklediği Çevre ve Orman bakanlığının onayladığı atık su projesinin  Siverek kentinin kaderinin değiştireceğine dikkat çekerek’’Projede emeği geçen  ve belediyemizi ayın belediyesi seçen paydaşlarımıza teşekkür ediyorum’’dedi. 


Bu haber 3266 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı