BAĞIMSIZ ADAYLARIN SIRALAMASI BELİRLENDİ

Şanlıurfa'da milletvekilliği seçimlerine bağımsız aday olarak girecek 7 adayın pusuladaki sıralaması için Şanlıurfa Adliyesinde kura çekimi yapıldı.

BAĞIMSIZ ADAYLARIN SIRALAMASI BELİRLENDİ
21 Nisan 2015 - 11:15

Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa’dan seçime girecek bağımsız milletvekili adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu. Bağımsız adayların seçimlerde oy pusulasındaki sıralarının belirlenmesi için Şanlıurfa Adliyesinde kura çekimi yapıldı.Adaylardan İsa yaldız ile İbrahim Halil Göğüş kura çekimine katılmadı.

Adliyeye gelen bağımsız milletvekili adayları birbirilerine başarı diledi. Seçim pusulasında halkın daha rahat oy kullanabilmesi için pusulada bağımsız adayların fotoğrafının olması talebinde bulunan bağımsız milletvekili adayları, YSK’ya dilekçe ile başvuru yaptı.

Çekilen kura sonucu, yedi bağımsız adayın sıralaması şöyle oluştu: 1’inci sırada İsa Yaldız, 2’inci sırada Mehmet Nedim Öbek, 3’üncü sırada Mustafa Göktaş, 4’üncü sırada İbrahim Eskin, 5’inci sırada Mehmet Yavuz, 6’ncı sırada İbrahim Halil Göğüş, 7’nci sırada Fatih Mehmet Bucak yer aldı.

ilkha.com


Bu haber 4838 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü