BAHATTİN TEMEL "ALİMLERİN YOLUNDA OLACAĞIZ"

Hüda- Par Siverek aday tanıtım toplantısında konuşan Hüda-Par Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel, Alimlerin Yolundan gideceklerini söyledi.

BAHATTİN TEMEL "ALİMLERİN YOLUNDA OLACAĞIZ"
24 Mart 2014 - 15:03





“Seçimlerde çocuğunuzun geleceği ve istikbalini de seçeceksiniz”

“Sizlere bir müjde vermeye geldik” diye konuşmasına başlayan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel, “Bizler bu partiyi Siverek’te anlatmaya geldik. Bu kapı sizlerin kapısıdır. Açılan bu hayırlı kapı sizlere hizmet edecek çoluk çocuğunuza hizmet edecek İnşallah. Çünkü burada sizlere hizmet edecek adaylarımızı sizlerin içinden çıkmış çocuklarınızdır. Adaylarımız ithal değildir. Haftaya Pazar günü bir tercih yapacaksınız bu tercihinizle sadece adayınızı değil çocuğunuzun geleceği ve istikbalini de seçeceksiniz. Bu istikbal de sadece dünyevi değil aynı zamanda manevi geleceklerini de, istikbalini de kastediyoruz. Bu nedenle tercihinizi doğru yapın. Çünkü sizler Allah’ın izniyle uyanmışsınız. Çünkü siz birileri gibi kötü de olsa akrabalarına ve aşiretine oy verenlerden olmayacaksınız. Bu yüzen lütfen dünya ve ahiretinizi mamur edecek adaylar seçin. Bu adaylarla gideceğiniz en son nokta olarak cennet olacak adaylar seçin.” diye ifade etti.

“Âlimlerimizin yolunda olacağız”

Partilerinin referansının İslam olduğunu hatırlatan Temel, “Partimizi Müslüman halkımızın partisidir. Partimizde kavmiyetçilik yoktur. Mazlum ve mağdur olarak bırakılan bu halkın hizmete ihtiyacı vardır. Şeyh Halit’i iyi tanıyorsunuz. Şeyh Said’i Palevi ile beraber zulme ve zalime dur demek için ölüme yürüdüler. Bizler de Allah’ın izni ile bu âlimlerimizin yolunda olacağız. Çünkü artık adalet ve hürriyet güneşi doğmuştur. Parti olarak 5 temel esas belirledik. Bizler dinin korunmasını esas alıyoruz, canın korunmasını, malın korunmasını, neslin korunmasını ve aklın korunmasını esas alıyoruz. Bizler adaylar noktasında rahatız. Sizler adaylarımızı seçin ve göreceksiniz ki adaylarımız sahabe ahlakıyla ahlaklanmışlardır.” dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4136 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu