BAŞARI VE MOTİVASYON SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Siverek Belediyesi tarafından Eğitimci Yazar Sait Çamlıca'nın katıldığı "Başarı ve Motivasyon" isimli konferans düzenlenecek.

BAŞARI VE MOTİVASYON SEMİNERİ DÜZENLENDİ
28 Şubat 2015 - 14:29

Siverek Belediyesi tarafından, Siverek Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nde, Eğitimci Yazar Sait Çamlıca'nın katıldığı "Başarı ve Motivasyon" isimli konferans düzenlendi. 10.00 ile 14.00 saatleri olmak üzere iki seansta verilen seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Eğitimci yazar Sait Çamlıca öğrencilere verdiği seminerde aile, toplum ve öğrenci ilişkilerinden örnekler sunarak sınavlarda başarılı olmanın yollarını anlatıp şunları kaydetti:
“Eğitim diploma alınarak bitirilen bir aşama değil, eğitim beşikten mezara kadar devam eden yaşamımızın her alanında bize gerekli olduğu için sürekli okumalıyız. Düzenli bir çalışma yönetiminiz olsun, konuları sürekli tekrarlayın. Denemeler yapın, mutlaka iki günde bir denemelerinizi tekrarlayın ve hafızanızı yenileyin. Sınavlarda panik ve heyecan yapmayın, 
her sınava derin bir nefes alarak bismillah ile başlayın”Yazar Sait Çamlıca, kendisini konferansa davet edip kitaplarını ücretsiz olarak öğrencilere ulaştıran Siverek Belediye Başkanı ve ilgililere teşekkür etti, okurlarına kitaplarını imzaladı.

Seminerin ardından öğrencilere Sait Çamlıca'nın "Okuyorum O Halde Varım!" kitabı dağıtıldı.

Haber: Eyyüp Sarı / www.siverekgenclik.com




Bu haber 2798 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı