Başkan Yılmaz esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Yılmaz esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
27 Mayıs 2017 - 08:11

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, alt ve üst yapısı tamamlanan Adnan Menderes Bulvarı esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında hayırlı işler temennisinde bulunan Yılmaz, esnafa devam eden hizmetler hakkında bilgi verip bir süre sohbet etti.

Çalışmaların kent genelinde sürdürüldüğüne dikkat çeken Yılmaz, "Adnan Menderes Bulvarı büyük bulvarlarımızın arasında yer alıyor. Esnafımıza bir süre rahatsızlık verdiğimizin farkında idik, bizlere gösterdikleri sabır ve sebattan ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bulvarda uzun süren çalışmalarda son yaklaşıldığını belirten Yılmaz, "Yağmur drenaj sistemlerinin döşenmesi kolay olmadı, onunla birlikte kanalizasyon sistemleri yenilendi. Alt yapının tamamlanmasının akabinde ivedi bir şekilde sıcak asfalt çalışması tamamlandı. DEDAŞ ile enerji nakil hatlarının yer altına alınması konusunda uzun süre uzlaşı aradık ve hatlar yer altına alındı. Kaldırım yenileme çalışmalarının uzun sürmesi bu nedenle gecikti" diye konuştu.

Esnafın çay içme talebini geri çevirmeyen Başkan Yılmaz, ilçede yapılan hizmetleri anlattı.

Yapılan çalışmalarla bulvarın hak ettiği değeri gördüğünü söyleyen esnaf ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür etti.

Haber Merkezi




Bu haber 2735 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek