Başkan Yılmaz; Sivil Der yönetimi ile kahvaltıda buluştu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Belediye Başkanı Resul Yılmaz; çeşitli meslek grupları ve oda başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Yılmaz; Sivil Der yönetimi ile kahvaltıda buluştu
28 Mart 2018 - 13:56

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Belediye Başkanı Resul Yılmaz; çeşitli meslek grupları ve oda başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz ziyaret çalışmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren Siverek’i Vilayet Yapma ve Kaldırma Derneği “ Sivil – Der” yönetimi ve dernek yönetimi bünyesinde faaliyet gösteren şehir tiyatrosu ekibi ile kahvaltıda bir araya geldi.

Tarihi Paşa konağı sosyal tesislerinde kahvaltı programında dernek yönetiminin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Yılmaz “ Sizlerden özellikle yapılan çalışmalar hakkın fikir yürütmenizi istiyorum, şu da yapılsaydı daha güzel olurdu, dediğiniz bazı noktalar varsa bizimle paylaşırsanız bizi mutlu etmiş olursunuz, bizlere bu konuda açık olun kafanızda ne varsa bizimle paylaşın, şehirler canlı varlıklar gibidir, her gün yeni bir gereksinim ve ihtiyaçla karşı karşıya kalıyorsunuz, önemli olan vizyonel bir bakış açısıyla şehrin geleceğini paylaşmaktır” dedi.

İlçede yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, daha sonra soru cevap kısmında katılımcıların sorularını ve önerilerini dinledi.

Dernek yönetimi davetinden dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Haber Merkezi




Bu haber 3271 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü