BAŞVURULAR SİVEREK M.Y.O VE KARACADAĞ ANADOLU LİSESİNDE

KPPS BAŞVURULARI SİVEREK M.Y.O VE KARACADAĞ ANADOLU LİSESİNDE ALINACAK

BAŞVURULAR SİVEREK M.Y.O VE KARACADAĞ ANADOLU LİSESİNDE
03 Mayıs 2014 - 11:28

KPSS LİSANS / ÖABT/DHBT Başvuruları 05-14 mayıs tarihleri arasında yapılacak. Baş vurular Siverek Meslek Yüksekokulu ve Siverek Karacadağ Anadolu Lisesi başvuru merkezlerine yapılacaktır. Başvuru sırasında adayların aşağıdaki belgeleri mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

-Eksiksiz ve doğru olarak doldurulmuş Aday Başvuru Formu

- Nüfus cüzdanı veya pasaport (Nüfus cüzdanında soğuk damga basılı olmalı, adayın görevlilerce kolaylıkla tanınmasını sağlayacak güncel bir fotoğraf ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalıdır. Üzerinde soğuk damga, adayın görevlilerce kolaylıkla tanınmasını sağlayacak güncel bir fotoğraf veya T.C. Kimlik Numarası bulunmayan nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaport kabul edilmeyecektir),

-Engelli adaylar için bir üniversite veya devlet hastanesinden alınmış sağlık raporlarının bir örneği, engellerine ilişkin öz geçmişlerini ayrıntılı olarak anlatan bir dilekçe ve Sağlık Durumu/Engel Bilgi Formu (Tam ve doğru olarak doldurulmuş olmalıdır.)

-ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (ais) ilk kez kayıt olacak adaylar ile ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais) kayıtlı olan adaylardan eğitim bilgilerinde eksiklik/değişiklik olanların diploma veya öğrenim durumunu gösterir resmî belgelerinin onaylı bir örneği (Başvuruda, adayın diploma veya öğrenim durumunu gösterir belgesi başvuru merkezi görevlisi tarafından kontrol edilerek adayın başvurusu alınacaktır. Bu belgesi yanında bulunmayan adayların başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir.)

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (ais) ilk kez kayıt olacak adaylar ile ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais) kayıtlı olan adaylardan eğitim bilgilerinde eksiklik/değişiklik olanların, eğitim bilgilerini gösterir resmî belgelerinin onaylı bir örneği Aday Başvuru Formu ekinde başvuru merkezi görevlisi tarafından teslim alınacaktır. Bu belgelerin onaylı bir örneği başvuru merkezi görevlisine teslim edilmelidir. Belgelerin asılları başvuru merkezi görevlisine teslim edilmemelidir.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3120 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı