Baylan: Bu saatten sonra neticeye saygı göstermemiz lazım

Siverek'te oyunu kullanan HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Aziz Baylan, "Seçim sonuçları ne olursa olsun, birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde insanlığı ön plana alarak, gelen neticeye saygı gösterilmesi gerekir" dedi.

Baylan: Bu saatten sonra neticeye saygı göstermemiz lazım
24 Haziran 2018 - 14:09




HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Aziz Baylan M. Hüsnü Özyeğin Ortaokulunda 1409 No'lu sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullanacağı okula, HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak ile birlikte gelen Baylan, önce tüm oy kullanılan salonları gezerek, sandık görevlileriyle ve oy kullanan vatandaşlarla selamlaşıp, kendilerine kolaylıklar diledi.

Oy kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Baylan, seçim sonuçlarının tüm İslam ümmeti için hayırlara vesile olmasını diledi.

Baylan, "Milletvekili adayı olarak geldik, güzel bir şekilde, temiz bir şekilde oyumuzu kullandık. İnşallah seçim sonuçlarının başta Siverek'imiz, Şanlıurfa'mız, bölgemiz ve bütün Türkiye'ye hayırlı olmasını ve güzel neticeler getirmesini Allah'tan diliyorum .Tabii ki seçimler gerçekten 5 yılda bir yapılması lazım. Seçim gününe kadar 2 ay boyunca gece gündüz demeden çalıştık. Ama netice itibariyle bu saatten sonra bize lazım olan seçim sonuçları ne olursa olsun birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde insanlığı ön plana alarak gelen neticeye saygı göstermektir." dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3512 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem