Baylan: Bu seçimde tercihiniz HÜDA PAR olsun

24 Haziran tarihinde yapılan 27. dönem milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili adayı Eczacı Aziz Baylan, tüm Sivereklilerden 24 haziran seçimleri için destek istedi.

Baylan: Bu seçimde tercihiniz HÜDA PAR olsun
23 Haziran 2018 - 11:09

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Eczacı Aziz Baylan, 24 Haziran tarihinde yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlere saatler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Baylan, yaptığı çalışmalar ile Siverek halkının teveccühünü kazanıyor.

Bugün Şeytan Küçesinde bulunan Meydandaki esnafları ve meydanda oturan vatandaşları ziyaret eden Baylan, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Yaklaşık 2 aydır gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Baylan, " Seçim hazırlıkları sürecinde, kısıtlı imkanlarla, olağanüstü çabalarla, hizmet aşkı ve ibadet şuuru ile seçim kampanyamızı arkadaşlarımızla yürütmeye çalıştık. Bizler sebeplere müracaat anlamında vazifemizi tam olarak yerine getirebilmişsek ne mutlu bizlere, biz buna inanmışız ki bu çalışmalarımız elbet bir gün meyvesini verecektir" dedi.

Siverek halkına çağrıda bulunan Baylan, " Bu seçimlerde bu kez HÜDA PAR'ı deneyin. İnanın bu tercihinizde pişman olmayacaksınız. Kirletilmemiş kavramlar,sömürülmemiş değerler, millet ve memleketin selameti, insan hakların saygınlığı, sistemin değil insanın öncelenmesi, adaletin layığınca tesisi için; milletvekilliği seçimlerinde tercihinizi HÜDA PAR'dan yana kullanmanızı bekliyoruz" dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2445 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması