BAYRAM DİŞKAYA CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ ?

Siverek’te 8 aydır kendisinden haber alınamayan inşaat işçisi Bayram Dişkaya’nın cinayete kurban gittiği iddiası üzerine eşi ile birlikte 5 kişi gözaltına alındı.

BAYRAM DİŞKAYA CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ ?
09 Nisan 2015 - 06:33

Edinilen bilgilere göre 8 aydır kayıp olan Bayram Dişkaya’nın öldürüldüğü iddiaları üzerine polis ekipleri, olayla ilgili aralarında Dişkaya’nın eşininde bulunduğu 5 kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 5 kişinin Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde çapraz ifadeleri alındı. Gözaltındaki zanlılardan A.D. verdiği ifadede, Bayram Dişkaya’yı, Mustafa Ç.’nin öldürdüğünü iddia ederek, “Mustafa Ç. beni arayarak yanıma gel dedi. Bende yanına gittim arabanın bagajını açarak Bayram Dişkaya’nın cesedini gösterdi. Beni silahla tehdit ederek kimseye söylememi istedi. Cinayete kurban giden Bayram Dişkaya’nın cesedini Mustafa Ç. ile birlikte ilçeye 30 kilometre uzakta bulunan Kuşlugöl Mahallesi sınırları içinde bulunan Atatürk Baraj göletine attık” dedi.

“GECE RÜYAMA GİRİYORDU”

A.D., Bayram Dişkaya’nın gece rüyasına girdiğini ve ‘Beni Çıkarın Buradan’ demesine vicdanının daha fazla dayanmadığını söyleyerek suçunu itiraf etti.

Öte yandan ekiplerin sürdürdüğü soruşturma kapsamından bir kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Jandarma, Şanlıurfa ve Siverek Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, sanıkların gösterdiği alanda Bayram Dişkaya’nın cesedini arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarının ilk gününde bir sonuç elde edemeyen ekipler çalışmaların 10 gün boyunca süreceğini bildirdi.

EŞİ VE AİLESİ DİŞKAYA’NIN BULUNMASINI İSTEMİŞTİ

Öte yandan bir televizyon kanalında yayınlanan Müge Anlı’nın programına katılan Dişkaya’nın eşi ve yakınları, Bayram Dişkaya’nın kaybolma nedeninin bilinmediğini ve kendisinden haber almadıklarını söylemişti. İbrahim Halil Dişkaya, ağabeyleri Bayram Dişkaya’yı eşinin ve eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Mustafa Ç. ile birlikte öldürdüklerini ileri sürmüştü. Eşi Perihan Dişkaya ise iddiaları yalanlarken, eşinin kardeşleri tarafından öldürülmüş olabileceğini ileri sürmüştü.

Kronik böbrek hastası olan Bayram Dişkaya'dan 8 aydır haber alınamıyordu.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 8126 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü