Belediye Meclis Üyesi Cumali Karavar'dan teşekkür mesajı

Belediye Meclis Üyesi Cumali Karavar’dan teşekkür mesajı

Belediye Meclis Üyesi Cumali Karavar'dan teşekkür mesajı
01 Nisan 2019 - 16:22

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti kontenjan sırasından Belediye Meclis Üyesi Seçilen Cumali Karavar, teşekkür mesajı yayımladı.


Karavar mesajında, tüm Siverek halkına teşekkür ederek,” Bize beş yıl daha emanetleri teslim eden Siverek halkına çok teşekkürlerimi iletiyorum. Mozaik bir liste oluşturarak tüm aileleri bir çatı altında toplayan Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar’a da teşekkür ediyorum. Şehrini emin ellere teslim eden değerli ve asil Siverek halkının bize olan güveni ve desteğini hiçbir zaman göz ardı etmeden, hizmet için çalışacağız. Bize bu yetkiyi siz verdiniz ve size layık olmak için canla başla hizmet aşkıyla çalışacağız. Bu seçimleri halk kazanmıştır, halkın belediyeciliği, gönül belediyeciliği kazanmıştır.


Özelde beni destekleyen, benim orda olmamı isteyen öncelikle büyüğüm Ahmet Karavar’a, aileme, Siverek’te bizi sevenlere teşekkür ediyorum. Yapılan seçimler sonucu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına Seçilen Zeynel Abidin Beyyazgül’e, Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a ve tüm Belediye Meclis Üyeleri arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


haber merkezi

Bu haber 3375 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek