Belediye personeline yeni anayasa tanıtıldı

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz personeline yeni anayasa maddelerini tanıttı.

Belediye personeline yeni anayasa tanıtıldı
22 Şubat 2017 - 06:00

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz 16 Nisan Pazar günü yapılanacak halk oylamasın öncesi 700 personeline yeni anayasanın maddelerini anlattı.

İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar gençlik merkezi salonunda düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı ve aynı zamanda Ak Parti Genel merkezi anayasa tanıtım komisyon üyesi olan Yılmaz yaklaşık üç saat süren toplantıda işçi ve memurlara yeni anayasanın maddelerini tanıttı.

Yılmaz özetle yeni anayasanın Türkiye’de yeni bir dönemin başlangıcı olacağını, muhalefettin halkı yanlış bilgilendirdiğini yeni Anayasanın demokratik bir anayasa olduğunu, kesinlikle rejim değişikliği olmadığını, parlamentoya milletvekillerine daha çok yetki verildiği, yeni anayasayla yetkininin halka verildiğine” dikkat çekti.

Toplantıya katılan katılımcılar toplantı öncesi kafalarında anayasayla ilgili çeşitli çelişkiler bulunduğunu Belediye başkanının anlatımlarının ikna edici olduğunu Belediye başkanını halk dilini kullanarak anayasayı en iyi şekilde anlattığını” belirttiler.

Haber Merkezi


Bu haber 2538 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor