BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA AFİŞLİ UYARI

MEHMET SEZGİNSİVEREK Şanlıurfa’nın Siverek ilçe belediye başkanlığı 1 0cak 2007 tarihinde yürürlüğe girecek yeni sosyal yasalar ve vatandaşların resmi işlemlerinde

BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA AFİŞLİ UYARI
10 Aralık 2006 - 16:46
zorluklarla karşılaşmamaları için daha önce ilçe genelinde 30 bin addet el ilanı dağıtıp bu konuda vatandaşları uyarmıştı.      İlçe belediye başkanlığı zabıta amirliği el ilanlarında beklediği sonucu alamayınca ilçenin muhtelif caddelerinde bulunan 42 adet bilbortlara afişler asarak bu kez bilbort afişlerle vatandaşları uyarmaya başladılar.
      Belediye zabıta Müdürü Murat Eyleyen yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Amacımız tüm vatandaşların T.C kimlik numaralarının bilmelerini sağlamaktır.2007 yılından itibaren birçok işlem T.C Kimlik numarasıyla yapılacağı için vatandaşların bu konuda sıkıntıya düşmeleri için çabalıyoruz’’dedi.
    3,5 metreye 2,5 metre boyunda ki afişlerde ‘’T.C kimlik numarası olamayanların resmi işlemlerde zorluk çekeceklerini biliyor musunuz? T.C Kimlik numarası almanız vatandaşlık görevnizdir’’ uyarı yazıları bulunuyor.

Bu haber 2399 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...