BİR ANLIK MUTLULUĞUNUZ ACILARA DÖNÜŞMESİN

Haber MerkeziSiverek Gençlik Sitesi, havaların ısınmasıyla birlikte serinlemek amacıyla Fırat ve Hacıhıdır Baraj gölüne girenlere seslenerek, “Bir anlık mutluluğunuz hem sizin için hem de sevdikleriniz için acıya dönüşmesin” uyarısında bulundu.

BİR ANLIK MUTLULUĞUNUZ ACILARA DÖNÜŞMESİN
22 Mayıs 2012 - 09:02

 

Siverek Gençlik Sitesi tarafından yapılan açıklamada, “ Gençlerimiz, havaların ısınmasıyla birlikte serinlemek amacıyla ilçeye 30 km. uzaklıkta bulunan Fırat Nehri ve ilçeye 8 km. uzaklıkta bulunan Hacı Hıdır Baraj gölüne girmektedirler. Geçmiş yıllardaki acı tecrübelerimize dayanarak buradan gençlerimize sesleniyoruz, bir anlık serinleme sevinciniz için derinliğini ve özelliğini bilmediğiniz bu gibi sulara girmeyin. Girildiği takdirde ise kıyıdan fazla uzaklaşılmamasını, boğulmamak amacıyla koruyucu önlemler alınmasını, yüzme bilmeyenler ise asla suya girmemesini tavsiye ediyoruz.

 

Açıklamanın sonunda Siverek Belediyesi'ne seslenilerek, "Siverek Belediyesi’nin ise ilçemizde bulunan yüzme havuzunu Haziran ayı içerisinde faaliyet koymasını, havuza girenlerin can güvenliğini, sağlığını, huzurunu korumak amacıyla çeşitli önlemler almasını tavsiye ediyoruz"

www.siverekgenclik.com

Bu haber 3052 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi