BUCAK İÇİN SİVEREK'TE KARŞILAMA

Bucak Kardeşler sevgi gösterileri ile karşılandı.

BUCAK İÇİN SİVEREK'TE KARŞILAMA
12 Nisan 2015 - 15:51






Siverek ilçesinde Demokrat Partiden 2 dönem belediye başkanlığı yapan Ali Murat Bucak 2015 milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Şanlıurfa milletvekili 1 sıra adayı oldu. Ankara’dan Ali Murat Bucak’a destek için gelen Eski Doğruyol Partisi Milletvekili ve Bucak Aşireti lideri Sedat Edip Bucak kardeşi ile birlikte Şanlıurfa GAP Havaalanına geldi. Kardeş Bucak’ları karşılamak için Bucak taraftarları havaalanına akın etti.

Havaalanından çıkan Sedat Edip Bucak ve kardeşi Ali Murat Bucak’ı görenler ‘’Bucak Meclise’’ sloganları ile karşıladı. Bucak için havalimanının önünde 10 kurban kesildi.

Havaalanından Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine geçen CHP adayı Ali Murat Bucak ve ağabeyi Sedat Edip Bucak ‘ı yaklaşık 5 bin araçlık konvoyla ilçeye giriş yaptı.

Vatandaşlar ve partililer ile ilçenin hürriyet caddesinde bir araya gelen CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bucak yaptığı açıklamada şöyle dedi. “ Yıllar sonra memleketimdeyim, akrabalarımın içindeyim kardeşime destek için geldim” dedi. Birinci sıra adaylığı açıklandıktan sonra ağabeyi ile birlikte ilçeye dönen Ali Murat Bucak ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti." Havaalanına bizleri karşılayan gönüldeşlerimiz, dava arkadaşlarımız ve bizleri seven aile dostlarımıza bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile Şanlıurfa’mızda seçim startını vermiş bulunmaktayız. Bölge itibari ile CHP için yıllardır farklı algı operasyonları yapıldı. Önceliğimiz bu algıyı değiştirerek Cumhuriyet Halk Partisini halkımıza anlatacağız. Şanlıurfa’mızın öz kimliğini yansıtan Milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte önce bu algıyı değiştireceğiz. Bana göre Ak Parti ve HDP’nin çıkarmış olduğu Milletvekili Aday listesi ve teşkilatları Şanlıurfa’nın öz kimliğini yansıtmamaktadır. Bizim yola çıkış amacımız halka hizmet olduğu için bizler halka biat edeceğiz. Halk Devlet veya iktidar korkmayacak tam tersine, devlet halkından korkacaktır. Buda halkın egemenliği halkın sosyal demokratik haklarının yerine getirilmesi demektir. İşte bizlerde bunu halkımıza bunları anlatacağız seçim süreci boyunca. Sadece bunlar değil tabi bölgemizin kendine göre sorunları var. Çiftçilerimiz, sanayicilerimiz, emekçiler ve işçilerimizin sorunlarını gündeme getirerek çözüm getirme noktasında Halkın öz kimliğini yansıtan aday arkadaşlarımızla bunun için çalışacağız’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kardeş Bucaklar ilçe parti binasında uzun süre vatandaşlar ile tokalaşarak hasret giderdi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 4435 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu