ÇELİK: 7 HAZİRAN'DAN SONRA YOKUM

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, yeni dönemde milletvekili olmayacağını belirterek "7 Haziran'dan sonra siyasete son veriyorum" dedi.

ÇELİK: 7 HAZİRAN'DAN SONRA YOKUM
02 Mart 2015 - 07:31

AK Parti'de 3 dönem kuralına takılan isimlerden biri olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, haziran seçimlerinden sonra siyaseti bırakacağını açıkladı.

Milliyet'ten Cem Kılıç'a konuşan Çelik "7 Haziran'dan sonra siyasete son veriyorum. Bundan sonra daha dışarıdan biri olarak kendimi dinleyeceğim. Aileme vakit ayırmayı düşünüyorum" dedi.

İşte Çelik'in kendisine yöneltilen soruya verdiği yanıt;

"Bugüne kadar siyasetin sandık müşahitliğinden tutun da ilçe, il başkanlığı, milletvekilliği, genel başkan yardımcılığı, grup başkan vekilliği ve bakanlık gibi hemen hemen her aşamasında görev aldım. Partimizin 3 dönem üzerinde bir karar var. Bu karara saygılıyım. Yani 7 Haziran'dan sonra siyasete son veriyorum. Tüm bu görevleri yaparken kendimin hiçbir zaman talebi olmadı. Bizim anlayışımızda görev talep edilmez, sorumluluk alınır.

"AİLEME VAKİT AYIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Çok yoğun çalışmaların sonunda hiçbir görevin beklentisi içinde yine olmam. Bundan sonra daha dışarıdan biri olarak kendimi dinleyeceğim. Aileme vakit ayırmayı düşünüyorum. Yeni arkadaşların başarılı olacaklarına inanıyorum. Allah her şeyin hayırlısı versin."

Kaynak: Milliyet Gazetesi


Bu haber 3282 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi