CEYLANPINAR'DA PARTİ BAYRAKLARI KALDIRILIYOR

Ceylanpınar’da yaşanan bayrak sökme ve yakma olayları kaymakamlıkta Parti İlçe Başkanları ile yapılan toplantı da değerlendirildi. Alınan ortak kararla seçim büroları dışında asılan bütün bayrakların kaldırılması kararlaştırıldı.

CEYLANPINAR'DA PARTİ BAYRAKLARI KALDIRILIYOR
11 Mart 2014 - 15:18

28 Şubat’tan itibaren propaganda yasağının kalkmasından sonra siyasi partiler şehrin değişik yerlerine bayraklarını asmıştı. Ancak son iki haftada yaşanan bayrak sökme ve yakma olayları adli boyuta taşınınca İlçe Kaymakamı Musa Sarı olaya el attı. Parti İlçe Başkanlarıyla yapılan toplantıda bayrak sökme olayları değerlendirildi. Toplantıda Hür Dava Partisi, Ak Parti, Saadet Partisi, CHP ve BDP ilçe başkanları ile İlçe Emniyet Müdürü ve Garnizon Komutanı hazır bulundu.



Toplantıda Hür Dava Partisi’nin daha önce İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına vermiş olduğu dilekçede beyan ettikleri talepleri dile getirildi. Hüda Par, yaşanan bayrak sökme ve yakma olaylarının toplumda ciddi huzursuzluğa sebebiyet verdiği ve en sağlıklı adımın seçim büroları haricindeki bütün bayrakların sökülmesi olduğu belirtti. Toplantı sonrasında alınan karar gereği Hüda Par’ın talebi kabul gördü ve toplantıda hazır bulunanların ortak kararı olarak ilçede ve köylerde seçim büroları haricinde kalan bütün bayrakların sökülmesine karar verildi.


Haber: İbrahim Toprak/www.haberceylanpinar.com

Bu haber 3716 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı