Çocuk katilleri yeni bir katliama imza atmıştır

Diyanet-Bir-Sen Güneydoğu Bölge Başkanı Mahmut Bozkuş Afganistan'da medrese öğrencilerine yönelik katliamı kınadı.

Çocuk katilleri yeni bir katliama imza atmıştır
07 Nisan 2018 - 12:40

Malum olduğu üzere ABD emperyalisti, Afganistan’ın Kunduz eyaletinde İslam ümmetinin çocuklarına yeni bir katliama imza atmıştır.Baş terörist Büyük Şeytan, Afganistan’da kendieliyle kurmuş olduğu terör örgütünüvurma bahanesiyle sivil katliamlara devam etmektedir. İslam coğrafyasının değişik bölgelerine terör örgütü taşeronluğunu yayan emperyalistler yirmi yılı aşkın bir zaman zarfında onbir milyon İslam aleminin kanını dökmekten geri kalmamıştır.

İslam topraklarında terörün her türlüsüne sahip çıkarak terör estiren vampir emperyalistler bu kezde Afganistan’daki medrese öğrencilerinin hafızlıkicazet töreninde sabilerin üzerlerine tonlarca bombaları bırakarak küçük bedenleri paramparça etmişler, minik hafızlar ve aileleri dahil olmak üzere 100’ den fazla mazlum sivili şehit etmişlerdir. Müstakbel İslam eğitmenlerini katlederek çağdaş Rec’i ve Bir-i Maune vakalarına imza atmışlardır. Sivilleri katletmeyi bir alışkanlık haline getiren zalim ABD ve yandaşlarının yapmış oldukları bu katliamlar ne ilk ne de son olacaktır. Emperyalistler İslam ümmetine geleneksel Haçlı zihniyeti yaklaşıp bu tür sivil katliamları yaparak diğer İslam coğrafyalarında yaptıkları gibi Afgan toplumundakiMüslümanlarımarjinalleştirerek işgale zemin hazırlamaktadırlar.

Avrupa ülkelerinde bir balina karaya vurduğu zaman birçok haber kanalı günlerce canlı yayın yapmaktan geri kalmazken söz konusu bu haber kanalları; İslam coğrafyasında toprakları işgal edilmiş, göçe zorlanmış, ortada hiçbir sebep yokken sivil katliamlara maruz kalmış Müslümanlara da seyirci kalmaktadırlar. Yüce dinimiz zalimlerin yanında yer alıp da mazlumları görmezden gelerek haber yapmayanlara ‘dilsiz şeytanlar’ gözüyle bakmaktadır. Rabbimiz haksızlığa sessiz kalanları Kur’an’da ‘ dilleri vardır, konuşmazlar, gözleri vardır hakkı görmezler, kulakları vardır, hakkı işitmezler’ şeklinde tavsif etmektedir. Allah’tan başkalarını (ABD ve avenesini) dost edinenlerin durumu kendine bir ev edinen örümceğin durumu gibidir. Evlerin en dayanıksızı ise şüphesiz örümcek evidir. Keşke bilselerdi. Şüphesiz Allah onların (Müslüman görünen bireylerin ve bu bireylerin oluşturdukları ülkelerin) kendisini bırakıp da ne tür şeylere taptıklarını biliyor. O mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.(Ankebut, 41- 42)

Yüce Rabbimizden tüm İslam şehitlerinin ve bu minik İslam talebelerinin ve ailelerinin kanlarını Züntikam ismi hürmetine yerde bırakmamasını niyaz ediyor, zalimlerle olan dostluklar son bulmadıkça bu türlü saldırıların da son bulamayacağı ferasetini biz Müslümanlara vermesini temenni ediyoruz.

Mahmut Bozkuş

Diyanet-Bir-Sen Güneydoğu Bölge Başkanı


Bu haber 1958 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...