ÇYDD'den SİVEREK ŞİRİNKUYU İLKÖĞRETİM OKULUNA ANA SINIFI.

MEHMET SEZGİNSİVEREK (DHA) Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde geçtiğimiz yıl hizmete giren şirin kuyu ilköğretim okulunun ana sınıfı çağdaş yaşamı destekleme derneği

ÇYDD'den SİVEREK ŞİRİNKUYU İLKÖĞRETİM OKULUNA ANA SINIFI.
02 Aralık 2006 - 14:21
tarafından hazırlandı. Çağdaş yaşamı destekleme derneği üyelerinden (gülümseyen gelecek anasınıfları proje sahibi Gülsen Alparslan, Leyla Gencer, Gülcan Köse ve ilçe kaymakamı Seddar Yavuzla birlikte okulu ziyarette bulunarak hizmete açtıkları ana sınıfını ziyaret ederek çocuklarla sohbet ettiler. Anasınıfında okul öncesi eğitim gören minik öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak minik öğrencilerin sınıfta çizdikleri resimleri de onlardan armağan olarak kabul ettiler.
     Gazetecilere açıklamada bulunan çağdaş yaşamı destekleme derneği üyesi Gülsen Alparslan şöyle dedi.’’ Dernek olarak yurtlar yaparak, öğrencilere burs vererek eğitime her konuda destek verirken. 1999 depreminden sonra yaptığımız çalışmalarla öğrendik ki okul öncesi eğitimde oldukça açığımız var. Bizde Danone firması ile işbirliği içerinde gülümseyen gelecek anasınıfları projesini hazırladık ve bu güne kadar 500  anasınıfı kurduk. Urfa ve çevre ilçelerinde toplam 14 anasınıfı kurduk. Ve bunların ikincisi Siverek’te hizmete açtık’’. Dedi.
  Çağdaş yaşamı destekleme üyelerine yaptıkları katkılarından dolayı ilçe kaymakamı Seddar Yavuz tarafından plaket ve birer el işlemeleri karakeçi kilimi hediye edildi.

Bu haber 3813 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü