Diyarbakır'da aileler arası silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı

Diyarbakır'da iki aile arasında hayvan otlatma yüzünden çıktığı belirtilen silahlı kavgada 2 kişi öldü, biri ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'da aileler arası silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı
24 Mayıs 2020 - 18:53

Edinilen bilgilere göre olay, dün saat 16.00 sıralarında merkez Kayapınar ilçesine bağlı Sağkulay Mahallesi'nde meydana geldi.


İddialara göre Güler ailesinden bazıları Selamboğa ailesinin avlusunda hayvanlarını otlatmak istedi. Aile mahremiyetinden dolayı rahatsız olduklarını belirten Selamboğa ile Güler aileleri arasında tartışma yaşandı. Aile büyüklerinin araya girmesiyle tartışma büyümeden taraflar dağıldı.


Araya giren büyüklerin iftar için evlerine gitmesini fırsat bilen Güler ailesi, yola pusu kurarak Selamboğa ailesinden Nevab ve kardeşlerine silahlarla saldırdılar. Silah sesini duyan aile yakınları olay yerine geldiklerinde Nevab'ın cenazesi ile karşılaştılar.


Olayların büyümesiyle köy içerisinde çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.


Kalp krizinden vefat ettiği belirtilen annenin de darbe aldığı öğrenildi


Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 27 yaşındaki Nevab Selamboğa ve iddialara göre ciğerlerine aldığı taş darbesi ile vefat eden anne Necla Selamboğa'nın cenazeleri Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi götürüldü.


Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (İLKHA)


Bu haber 3268 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu