DOĞRU MEDYA SİVEREK'TE OKURLARIYLA BULUŞTU

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde okurları ile buluşan Doğru Medya yazarları basın ve medyanın önemine dikkat çekti.

DOĞRU MEDYA SİVEREK'TE OKURLARIYLA BULUŞTU
17 Eylül 2014 - 08:36

Doğru Medya Yazarları Siverek’te Okurları İle Buluştu DİYARBAKIR – Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlemiş olduğu program ile doğru medya yazarları ile okuyucuları bir araya getirdi. Dernek binasında düzenlenen etkinliğe, Doğru Haber Gazetesi yazarlarından Abdullah Aslan, Doğru Haber Gazetesi Bölge Temsilcisi Mehmet Baran ve İnzar Dergisi sahibi M. Zeki Ergin katıldı.

Ergin: “Talebimizin büyüklüğü ile çabamız aynı paralelde değil”

Programda ilk sözü alan İnzar Dergisi sahibi M. Zeki Ergin, Müslümanların talip olduğu makamlar ile bu makamlara ulaşmak istediği çabanın aynı paralelde olmadığına dikkat çekti. Birçok Müslüman’ın almış olduğu yayınları okumamasından dert yanan Ergin, “Kur’an-ı Kerim`in ilk ayeti “Oku”dur. Rabbimiz, yaratan rabbinin adıyla oku, diyor. Oku emri, lafzatullahtan önce geliyor. Vahiy insanlığın yaşayabileceği en büyük olaydır ve bu vahiy oku emri ile başlıyor.” dedi.

Aslan: “Doğru Medyamıza Sahip Çıkalım”

Ergin’in konuşmasının ardından söz alan Doğru Haber Gazetesi yazarlarından Abdullah Aslan, Müslümanların basını ve medyası olmamasından dolayı yıllarca İslam düşmanlarının iftiralarına cevap veremediğine dikkat çekti. Müslümanların bugün gazete, tv, dergi, internet haberciliği konusunda büyük mesafeler aldığını belirten Aslan, insanlara ulaşabilmenin en pratik yolunun basın ve medya olduğuna vurgu yaptı. Aslan: “Eskiden davetçiler kilometrelerce yol alıp birkaç kişiye tebliğde bulunuyorlardı. Günümüzde ise dergi, gazete ve televizyon vasıtasıyla aynı anda binlerce insana ulaşabiliyor” dedi

Program okurların yazarlara sorulan soruları yanıtlanması ile sone erdi.

Www.siverekgenclik.com




Bu haber 3322 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi