DTP'Lİ GENÇLERLE ÜLKÜCÜ GENÇLER BİRBİRİNE GİRDİ

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa'da, Demokratik Toplum Partisi (DTP) Tarftarları ile Ülkücü Gençler Arasında Çıkan Kavgada 1 Kişi Yaralandı. Olayla İlgili

DTP'Lİ GENÇLERLE ÜLKÜCÜ GENÇLER BİRBİRİNE GİRDİ
19 Kasım 2007 - 15:26
4 Kişi Gözaltına Alındı.

Şanlıurfa'da, Demokratik Toplum Partisi (DTP) tarftarları ile ülkücü gençler arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Harran Üniversitesi'nde geçtiğimiz hafta yapılan öğrenci konseyi başkanlık seçimlerini ülkücü grubun desteklediği adayın kazanması üzerine başlayan gerginlik, bugün kavgayla sonuçlandı. DTP'li 4 yöneticinin tutuklanmasını protesto eden bir grup, daha sonra Haşimiye Meydanı'nda bulunan Ülkü Ocakları binasına doğru harelket etti. Ülkü Ocakları binası önünde ülkücü gençlerle karşılaşan grup, taş ve sopalarla birbirine girdi. Olay yerine hemen çevik kuvvet ekibi gönderildi. Emniyet güçlerinin anında müdahalesi sonucu kavga büyümeden önlenirken, olayda ülkücü olduğu belirtilen Erdinç T. (22) yaralandı. Yaralı genç, Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, olay yerinde bulunan gazeteciler görüntü almak isterken, bazı şahısların engellemesi ile karşılaştı. Gazetecilerin üzerine yürüyen grup, polis tarafından engellendi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı. Polis, Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) önünde güvenlik önlemi aldı.

Bu haber 3088 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü