Euro 2016 Yarı Final ve Final Heyecanı Netmacizle.com'da

Maç izleme keyfini sonuna kadar yaşayacağınız netmacizle.com sitesinde internetten canlı ve de HD kalitesinde yayınlarla futbola doyacaksınız. Hemen siteye giriş yap, bedava canlı maç izle.

Euro 2016 Yarı Final ve Final Heyecanı Netmacizle.com'da
09 Temmuz 2016 - 12:51

Euro 2016'da sona doğru yaklaşılıyor. Heyecan giderek artarken, turnuvanın favori takımlarından bazıları elenirken, bazıları da yoluna kayıpsız devam ediyor. Çeyrek final maçları tamamlanmak üzere. Bu maçlar sonucunda yarı finale kalacak takımların maçları ve final maçı HD kalitede netmacizle.com sitesinde sizleri bekliyor. Hemen siteye giriş yap, bedava canlı maç izle.


Turnuvanın en büyük favorileri arasında İtalya, Almanya ve Fransa gösteriliyor. Özellikle Fransa, evinde düzenlemiş olduğu daha önceki Avrupa Şampiyonalarında kupaya uzanmasıyla en büyük favorilerin arasında gösteriliyor. Ancak, son dünya şampiyonasının galibi Almanya ve son Avrupa Şampiyonasının finalisti İtalya da yabana atılacak takımlardan değil. Özellikle de çeyrek finalde yapılacak olan Almanya İtalya karşılaşması kupanın şampiyonunu belirleyecek en önemli karşılaşmalar arasında gösteriliyor. Özellikle de bu karşılaşmanın kazananının, Fransa İzlanda karşılaşmasının galibiyle yarı finalde eşleşeceği düşünülürse, bir erken final ile karşı karşıya kalabiliriz. Almanya veya İtalya'dan turu geçen takım ile, Fransa ve İzlanda'dan turu geçen takımın mücadelesi netmacizle.com sitesinde olacak. Siteye giriş yap ve HD kalitede canlı maç izle.


Gelin şimdi takımların buralara nasıl geldiğini hatırlayalım. Öncelikle yarı finale çıkmayı başaran ilk takım olan Portekiz'den bahsedelim. Gruplarda 3 maçta 3 beraberlik alan Portekiz için macera gruplarda son bulabilirdi. Özellikle de grubun son maçında Macaristan ile karşılaşan Portekiz, 3 kez geriye düştüğü maçta beraberliği yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ile sağlayarak grubundan en iyi 3. Olarak çıkmayı başardı. Olası bir mağlubiyet durumunda ise gruptan Portekiz değil, Türkiye Milli Takımı çıkacaktı. Grubundan çıkan Portekiz, karşısında güçlü bir takım buldu. Hırvatistan, Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve İspanya'nın bulunduğu gruptan lider çıkmış ve oynadığı futbolla da Portekiz karşısında favori gösteriliyordu. Ancak, Portekiz maçtan uzatma devrelerinin 2. Yarısında bulduğu golle 1-0 kazanarak çeyrek finale yükselen takım oldu. Daha sonra çeyrek finalde Polonya ile karşılaşan Portekiz, normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta rakibine penaltı atışları sonucunda 5-3 üstünlük sağlayarak elemesini bildi. Portekiz yarı finalde Galler ile eşleşecek.


Galler ise turnuvanın en büyük sürprizini gerçekleştiren takım. İlk kez katıldığı turnuvada büyük yıldızı Gareth Bale'in önderliğinde muhteşem bir performans ortaya koyuyor. Grubundan çıktıktan sonra son 16 turunda Kuzey İrlanda ile eşleşen Galler, rakibini 1-0 yenerek çeyrek finale kalmayı başardı. Bununla da yetinmeyen Galler, çeyrek finalde Belçika gibi güçlü bir takımı 3-1 yenerek adını yarı finale yazdırmasını bildi. Galler, yarı finalde Portekiz ile eşleşti. Bu maç Real Madrid'in 2 büyük yıldızı Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo'yu karşı karşıya getirecek.


Yarı finale yükselecek diğer takımlar ise Almanya - İtalya ve Fransa - İzlanda maçlarının ardından belli olacak. Özellikle Almanya ve İtalya arasında oynanacak çeyrek final maçı turnuvanın kazananının belirleneceği maç olarak yorumlanmakta. En büyük favorilerden birisi olarak gösterilen Almanya, karşısında İspanya gibi güçlü bir takımı eleyen İtalya'y ı bulacak. Bu turu geçen takım ise karşısında Fransa - İzlanda maçında turu geçen tarafla eşleşecek. Bu durumda turnuvayı kazanabilecek takım bu eşleşmelerden galip çıkan takım olarak yorumlanmakta.


Bütün bu maçların HD görüntü kalitesindeki canlı yayınlarına netmacizle.com sitesinden ulaşabilirsiniz. Hemen siteye giriş yap, futboldan basketbola, tenisten voleybola, hentbolden diğer önemli bütün spor karşılaşmalarının canlı yayınlarını izle. Üstelik de ücretsiz.


 


Bu haber 2132 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu