"Eve Geç Geldin" Cinayeti

Ali LEYLAKLiseli kız, 'okuldan geç geliyorsun' diyerek kendisini döven ağabeyini öldürdü. İşte genç kızın ifadesi... ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki

"Eve Geç Geldin" Cinayeti
05 Mart 2008 - 17:53
E.T., "Okuldan geç geliyorsun" diyerek kendisini sürekli dövdüğünü iddia ettiği inşaat işçisi ağabeyi evli 2 çocuk babası 27 yaşındaki Yusuf T.'yi tabancayla başına tek el ateş ederek öldürdü. Genç kız, okul üniforması ve elindeki tabancayla polise teslim oldu.

Olay, Hacıömer Mahallesi 14 numaralı sokakta sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Siverek Lisesi son sınıf öğrencisi E.T., okula gitmek için hazırlanıp evden çıkacağı sırada, yanına gelen aynı evde oturdukları ağabeyinin, "Dün yine okuldan geç geldin, ne haltlar karıştırıyorsun?" sorusuyla karşılaştı. Geç gelmediğini anlatmasına rağmen ağabeyi tarafından tokatlanan E.T., ağlayarak odaya girdi. Odada ağlayan E.T., ağabeyine ait ruhsatsız tabancayı fark etti. Tabancayı alarak salona dönen E.T, Yusuf T.'nin başına tek el ateş ederek öldürdü. Genç kız daha sonra elindeki suç aleti tabanca ile evden dışarı çıktı. Silah sesi üzerine eve gelen komşuları, salonda Yusuf T.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. İhbarın ardından olay yerine gelen polis, incelemenin ardından ağabeyin cesedini otopsi için Siverek Devlet Hastanesi morguna götürdü. E.T. ise suç aleti tabancayla Çarşı Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Genç kız ifadesinde, "Ağabeyim sürekli okuldan geç geldiğimi iddia edip, beni dövüyor ve şiddet uyguluyordu. Bu sabah da okula gitmek için evden çıkacağım sırada yine hakaret edip, beni dövdü. Odada ağlarken ağabeyimin silahını gördüm. Öfkeyle silahı alıp ağabeyimi öldürdüm. Çok pişmanım" diyerek gözyaşı döktü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bu haber 1979 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...