Fatih Bucak CHP'den başkan adayı oldu

Siverek Belediye Başkan Adaylığı için Bağımsız aday olması beklenen Mehmet Fatih Bucak CHP’den aday oldu.

Fatih Bucak CHP'den başkan adayı oldu
28 Ocak 2019 - 08:07

Mehmet Fatih Bucak, CHP’den Belediye Başkan adayı oldu. MHP’nin Siverek Belediye Başkan adayı iken cumhur ittifakı kapsamında Siverek’in Ak Partiye bırakılmasının ardından, bağımsız belediye başkan adayı olacağı konuşulan Bucak, sürpriz bir kararla CHP’den aday oldu.


CHP Siverek Eski Başkanı İ. Halil Yarış, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “CHP Siverek Belediye Başkan Adayımız Mehmet Fatih Bucak ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.


MHP Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli hemşerilerim bilindiği üzere İlçemiz Siverek Cumhur ittifakı çerçevesinde AKP adayına bırakılmıştır. Liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ülkemizin Bekası için bu kararı almışlardır. .Biz MHP Siverek İlçe Teşkilatı olarak liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde ve izindeyiz. Adayımız Fatih Mehmet Bucak’a bugüne kadar partimizle uyumlu çalışmalarından dolayı Teşekkür ederiz. Bu Seçimlerin ülkemize ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz."


www.siverekgenclik.com

Bu haber 4277 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...