Fiber Shake Resmi Satış Sitesi, Adresi Nedir? Fıber Shake Sipariş Ver

Fiber shake ürünü kullanmayı düşünüyorsanız doğru yazıdasınız. Sizde Fiber shake resmi sitesinden hemen sipariş verebilirsiniz

Fiber Shake Resmi Satış Sitesi, Adresi Nedir? Fıber Shake Sipariş Ver
13 Temmuz 2016 - 11:02

 


Amerika’nın en ünlü zayıflama içeceği Fiber Shake artık Türkiye’de. Lif içeriği yüksek, tok tutucu etkisi olan glucomannan ve yağ yakıcı özelliği bulunan l-carnitine içeren Fiber Shake %100 doğal içeriği sayesinde gün boyu tok kalmayı sağlıyor. Üstelik çikolata tadı ile oldukça lezzetli bir ürün olan Fiber Shake sabah ve akşam birer bardak olmak üzere günde 2 kez tüketilebiliyor. Zayıflama çayları ve hapların aksine kolay tüketilmesi ve çikolata tadıyla özellikle kilo vermek ve formda kalmak isteyenlerin sıkça kullandığı Fiber Shake güvenli e-ticaret sağlayan

https://www.orjinalfibershake.com/ üzerinden satışa sunulmaktadır. Türkiye’nin her bölgesine 1 – 3 iş günü içerisinde gönderim garantisi veren Fiber Shake kredi kartı ile ödeme, kapıda nakit ödeme ve kapıda kredi kartı ile ödeme imkânları ile kullanıcılara farklı ödeme olanağı tanımaktadır.


Fiber Shake, içeriğindeki glucomannan sayesinde tokluk hissi vererek yeme ihtiyacını azaltır. Lifli içeriği sayesinde sindirim sistemini çalıştırarak bağırsakları harekete geçirir ve kilo vermeyi kolaylaştırır. L-carnitine içeriği sayesinde yağların enerjiye dönüştürülmesini sağlar. L-carnitine sporcuların da sıklıkla kullandığı organik bir maddedir, yağları kasa dönüştürmez, vücut kitlesini büyütmez. Çikolata aroması sayesinde diyetleri eğlenceli hâle getiren Fiber Shake lezzetli, toz formda bir içecektir. Fiber Shake hologramlı orijinal ürün garantisi ile orijinalfibershake.com adresinde satışa sunulmaktadır. Siz de Fiber Shake zayıflama içeceğine faturalı orijinal ürün garantisiyle, kredi kartı numaranızı, şifrenizi ve kişisel bilgilerinizi üçüncü kişilerin eline geçmekten koruyan SSL (Secure Sockets Layer) sertifikalı güvenilir sitesinden hızlı ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Tek paket içerisinde 10 günlük kullanım sağlayan ürün bulunmaktadır. 1 Fiber Shake paketine sadece 49 TL ödeyerek sahip olabilir, 10 günlük başlangıç paketini deneyerek etkisini gözlemleyebilirsiniz. 3 Fiber Shake paketi alarak 30 günlük kullanım sağlayan paketi ücretsiz kargo imkânı ile indirimli olarak 119 TL’ye satın alabilirsiniz. 6 Fiber Shake patinden oluşan 60 günlük kullanım sağlayan seti ise 199 TL üzerinden yine ücretsiz kargo fırsatı ile alabilirsiniz. Ayrıca 3 kutu ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo fırsatına ek olarak 39 TL değerindeki shaker da hediye olarak verilmektedir.



Gün içinde verilen siparişler aynı gün kargoya verilmekte ve Türkiye’nin her köşesine 1 – 3 iş günü içerisinde ulaştırılmaktadır. Sipariş sırasında kredi kartı ile güvenli ödeme seçeneğinin yanı sıra teslimat sırasında nakit veya kredi kartı ile ödeme de yapabilirsiniz. Üstelik Bonus karta taksit imkânı da bulunmaktadır. Orijinal Fiber Shake zayıflama içeceğini Türkiye resmi sitesi üzerinden veya 7/24 canlı destek ve sipariş hattı üzerinden telefonla satın alabilirsiniz. Ünlülerin de tükettiği ve sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerine tavsiye ettiği çikolata aromalı zayıflama içeceği Fiber Shake bitkisel içeriği ile sağlığı tehdit eden maddeler içermez, güvenlidir. Kısa bir süreliğine kampanyalı olarak satılan Fiber Shake resmi sitesi üzerinden faturalı ve ürün garantili olarak satışa sunulmaktadır. Üstelik 3 kutu veya üzeri siparişlerde 39 TL değerindeki shaker hediyesi ve ücretsiz kargo fırsatı ile teslim edilmektedir. Siz de tok tutan içeriği sayesinde iştah kapatıcı özellik gösteren Fiber Shake ile sağlıklı bir şekilde zayıflayıp formunuzu korumak için orijinal sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz.


Bu haber 3865 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...