G.DOĞU ERKEĞİNDE MASKE VE AĞDA YAYGINLAŞTI

MEHMET SEZGİN
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde erkekler artık güzel görünmek için yüzlerine ağda yapıp güzellik maskesi yaptırıyorlar.    Bir zamanlar maço olarak tanınmaktan gurur duyan ve her fırsata

G.DOĞU ERKEĞİNDE MASKE VE AĞDA YAYGINLAŞTI
20 Şubat 2007 - 15:27
erkeksi görünmek için çaba serf eden erkelik uğruna burunlarından kıl aldırmayan Güneydoğulu erkekler çağa ayak uydurup metro seksüel olmak için çaba sarf ediyorlar.     Siverek ilçesinde erkek güzellik salonu bulunmamasına rağmen ilçede erkek kuaförlüğü yapan esnaflar müşterilerinin talebini karşılamak amacıyla bitkisel karışımlardan oluşan yüz maskesi yapıp müşterilerine ağda yapıyorlar.
      On yıldır ilçede erkek kuaförlüğü yapan Yakup Yenmez yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Son bir yıldır müşterilerimiz yüz maskesi ve yanak ağdası talebi çoğaldı. Eskiden bu kadar talep yoktu. Hazırladığımız yüz maskesi başta cildi yumuşak tutup deri gözeneklerini açıyor. Böylece yüz daha parlak ve canlı görünüyor. Bu maskeleri ve ağda talebi daha çok gençler talep ediyor. Daha önce müşteriler utana sıkıla bu hizmetleri istiyordu şimdilerde ise kendileri direk talep ediyorlar’’ dedi.

Bu haber 2571 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...