Gençler Fenerbahçe maçını dev ekrandan izledi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, sporsever gençlerin Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşması için dev ekran talebini geri çevirmedi.

Gençler Fenerbahçe maçını dev ekrandan izledi
23 Mayıs 2017 - 06:14

Başkan Resul Yılmaz, Siverekli sporsever gençlerin sosyal medya hesaplarından dev ekran taleplerine duyarsız kalmadı. Yılmaz'ın talimatıyla Final Four'da Fenerbahçe - Olympiakos karşılaşması için Cumhuriyet Meydanında hazırlık yapıldı.

Saat 21.00'de başlayan maç için hazırlıklarını tamamlayan belediye ekipleri, gençlere ikram da bulunmayı da ihmal etmedi.

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak,"Gençlerimizin talepleri doğrultusunda canlı olarak izleyebilmeleri için meydana stant kurduk. Görüldüğü üzere gençlerimiz eğleniyor ve maçı izliyor. Bu konuda gençlerimizin göz önünde bulunduran Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür ediyoruz. Gençlerimize ve Fenerbahçe'mize başarılar diliyoruz" dedi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finalinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 80-64 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon oldu.


Bu haber 2279 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı