GENÇLER SABAH NAMAZINDA CAMİDE BULUŞTU

Siverek ikra Sosyal Yardımlaşma Derneği “Sabah Namazımı Camide Kılıyorum” sloganıyla sabah namazını camide kılma seferberliği başlattı.

GENÇLER SABAH NAMAZINDA CAMİDE BULUŞTU
26 Ocak 2015 - 14:32





ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gençlere sabah namazını camide kılma alışkanlığını kazandırmak amacıyla “Sabah Namazımı Camide Kılıyorum” seferberliği başlattı. Sabah namazında ilçenin tarihi Ulu camisinde topluca sabah namazı kılan gençler ardından dünyadaki zulüm altındaki Müslümanlar için dua etti. Dernek gönüllüleri tarafından sabah namazının ardından cami cemaatine çorba ikram edildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Siverek İkra-Der Başkanı Mühiddin Akay, gençlere cami cemaatinin önemi ve cami şuurunu kazandırmak amacıyla bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “ Allah kısmet ederse ileriki dönemlerde buna benzer çalışmalarımız olacak. İnşallah bu bir güne bir has çalışma olmayacak devamı gelecektir..Gençleri bu tip çalışmalara teşvik amacıyla tüm STK’lara bu tip çalışmalar içerisine girmesini tavsiye ediyoruz” dedi


Bu haber 3477 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması