GÖNÜLLÜ ANNELER DERNEĞİNDEN ÖĞRETMENLERE SIRA GECESİ

Mehmet SEZGİN/ SİVEREK
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde geçtiğimiz yıl kimsesiz çocuklara yardım etmek ve onlara gönüllü anne olan bir grup kadın tarafından kurulan gönüllü anneler derneği tarafından tarihi

GÖNÜLLÜ ANNELER DERNEĞİNDEN ÖĞRETMENLERE SIRA GECESİ
27 Kasım 2007 - 22:40
Cudi Paşa hanında organize edilen gecede öğretmenlere sazlı sözlü çiğköfteli havai fişekli gece düzenlendi.    Yaklaşık 200 öğretmenin davet edildiği gecede öğretmenleri kırmızı güllerle karşılan gönüllü anneler dernek başkanı Sultan Bucak ilçede yıllardır öğretmenlik yapan Neşet Hampolat, Zehra Kutay ve emekli öğretmen Turan Korkmaz’a birer plaket verdi.
    Gecede bir açıklamada bulunan Bucak şöyle dedi. ‘’ gönüllü anneler olarak böyle güzel bir günde öğretmenlerimize bu tarihi mekânda güzel bir gece geçirmek istedik, öğretmenlerin hayatımızda önemli bir yeri vardır. Öğretmenlerimizi unutmadığımızı onlarla olduğumuzu belirtmek istedik. ‘’ dedi.
    Şanlıurfa sıra gecesi ekibi akyol müzik grubunun sahne gecede mahalli sanatçılar ve Siverek halk oyunları ekibini sahne aldı.
Geceye katılan öğretmenlerden bir açıklamada bulanan Ayhan Yuvanç şöyle dedi. ‘’ öğretmenlik yaptığım süre içinde ilk kez böyle bir öğretmenler günü kutluyorum ‘’ dedi. Müzik eşliğinde Öğretmenlere çiğ köfte yoğrularak ikram edildi.
    Gece öğretmenlere hazırlanan havai fişek gösterileriyle son buldu.

Bu haber 3249 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması