GÜLPINAR GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Siverek’te görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GÜLPINAR GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
23 Haziran 2012 - 18:34


 


Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, bugün saat 15.00’te,  Ak Parti İlçe Binasında Siverek’teki basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya Siverek Gençlik Sitesinden A.A Muhabiri M. Şükrü Dolaş, A. Deniz Uğurlu, Lütfü Yalgı, İHA Muhabiri Bahattin Yolacan ve Kanalurfa Siverek Muhabiri Nazlı Nomer katıldı. Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gülpınar, Siverek’teki son gelişmeler ile ilgili aleyhinde internet sitelerinde yapılan bazı yorumların kendisini çok üzdüğünü belirtti. Siverek sorunları ile ilgili gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Gülpınar, CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun Siverek’in İl yapılması ile ilgili kanun teklifi, Siverek Devlet Hastanesi Beşhekimi Adnan Kirmit’in istifası ve güncel konularla ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

 


HASTANE KAVŞAĞI NE ZAMAN BİTECEK

 


Yeni Hastane yolunda kavşak olmamasından dolayı meydana gelen kazalar hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülpınar şöyle konuştu, “En başta hastanenin projesi hazırlanırken babamda bende görevde değildik. Hastane yapılırken hastanenin sol tarafta yapılması çok büyük bir hataydı. Kavşak ile ilgili tehlikenin farkındayım. Bununla ilgili olarak 6 ay önce çeşitli girişimlerde bulunmamıza rağmen bürokrasinin hantallığına takıldık. Son olarak ulaştırma bakanı müsteşarı ile görüştük. Allah kısmet ederse yılsonuna kadar yaklaşık 10 Milyon TL’lik yatırım ile hastane kavşağı tamamlanacak. Sırf bu konudaki çalışmaları hızlandırmak için yarın Adıyaman’a gelecek Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüşmek amacıyla Nissibi Köprüsünün temek atma törenine katılacağım”

 


Siverek Devlet Hastanesindeki ambulans yetersizliği ile ilgili soruyu yanıtlayan Gülpınar, Temmuz ayında Siverek Devlet Hastanesi'ne bir adet daha ambulans alınacağını belirtti.

 


CHP ‘Lİ SEZGİN TANRIKULU’NUN SİVEREK İL YAPILMASIN TEKLİFİ

 


CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nın meclise sunduğu Siverek’in il yapılması ile ilgili soruları yanıtlayan Gülpınar, CHP’nin bu konuda samimi olmadığını ileri sürdü. Gülpınar,  “Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın 10 yıllık görev süresi zarfında bazı ilçelerin il yapılması ile ilgili bir çalışması olmadı. Şimdi ben kalkıp Siverek’in il yapılması ile ilgili kanun teklifi vermem Sivereklileri kandırmaktan başka bir şey değildir. Hâlbuki kanun teklifi hazırlayarak vermek 5 dakikalık bir iştir. CHP’nin kabul edilmeyeceğini bildiği halde böyle bir teklifi vermesi, Sivereklileri kandırmaktan başka bir şey değildir. Hükümetimizin bazı ilçelerin il yapılması ile ilgili planları varsa o zaman Siverek’in il yapılması için girişimlerde bulunuruz”

 


SİVEREK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ ADNAN KİRMİT’İN İSTİFASI

 


Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan ile ilgili sorularını yanıtlayan Gülpınar,  bu istifa ile ilgili soruların muhatabının İl Sağlık Müdürlüğü olduğunu söyledi.  Gülpınar, “ Adnan Kirmit’in istifasından önce İl Sağlık Müdürü beni telefon ile arayarak Adnan Kirmit ile ilgili sorunları bana iletti. Bende takdiri İl Sağlık Müdürümüze bıraktım. Bu tercih İl Sağlık Müdürlüğü’nün kendi tercihidir”

 


ELEKTRİK KABLOLARININ YERALTINA ALINMASI

 


Siverek merkezinde elektrik kablolarının ne zaman yeraltına alınacağı ilgili soruları yanıtlayan Gülpınar, “ Elektrik kablolarının yeraltına alınması ile ilgili p.tesi günü ihale yapılacak. Herhangi yasal bir sorun ve engelleme çıkmazsa başta Hürriyet Caddesi olmak üzere bir çok caddede elektrik kabloları yerin altına alınacak” dedi

 


www.siverekgenclik.com





Bu haber 3786 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması