HASTANE KAVŞAĞINDA KAZA: 3 ÖLÜ, 5 YARALI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi, Siverek Devlet Hastanesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

HASTANE KAVŞAĞINDA KAZA: 3 ÖLÜ, 5 YARALI
06 Şubat 2015 - 11:58

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi, Siverek Devlet Hastanesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre Şanlıurfa istikametinden Diyarbakır istikametine doğru giden 06 DF 2222 plakalı otomobil, Siverek istikametinden Siverek Devlet Hastanesine giden Vedat İmrak idaresindeki 63 EU 051 plakalı araç ile hastane kavşağında çarpıştı. Kazada 63 EU 051 plakalı araçta bulunan Vedat İmrak ve Mithat İmrak olay yerinde hayatını kaybederken, Birsen İmrak, Sezai İmrak, Sedat İmrak, Ahmet Aktan, Abdullah Direk, Veysi Direk yaralandı. Kazada ağır yaralanan Birsen İmrak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Birsen İmrak'ın 8 aylık hamile olduğu iddia edildi.

Yaralılar Siverek Devlet Hastanesine'de kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Siverek'te son 1 ay içerisinde meydana gelen trafik kazalarında 8 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı.

Kazanın Sorumlusu Kim ?

2012 yılında hizmete açılan 200 Yataklı Siverek Devlet Hastanesi girişinde köprülü kavşak yapılmaması her gün binlerce aracın geçtiği karayolunda kazalara davetiye çıkarıyor. Açılışının ilk haftasında hastane kavşağında 2 kaza meydana gelmiş, kazada can kaybı yaşanmamıştı.Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Fahri Başkanı Koçali Aymaz hastane açılmadan önce düzenlemiş olduğu basın açıklamasıyla yetkililere seslenerek karayolunda olası kazaların önüne geçilmesi amacıyla karayolunda köprülü kavşak yapılması talebinde bulunmuş, kavşak yapılmadığı takdirde yaşanacak kazalardan yetkilileri sorumlu tutmuştu.



Kasım Bey, Ulaştırma Bakanı Sözünde Durmadı mı ?

25 Haziran 2012 Tarihinde, Nissibi Köprüsü'nün temel atma töreninde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüşen Kasım Gülpınar Devlet Hastanesi yoluna yapılacak olan kavşak çalışmalarının hızlandırılması konusunda bakandan söz aldığı müjdesini vermişti.Bu müjde başta sitemiz olmak üzere bir çok sitede haber yapılmıştı. Şimdi Kasım Gülpınar'a soruyoruz, bakan böyle bir söz verdi mi ? Verdi ise 3 yıldır neden köprülü kavşak yapılmadı.



Zeynep Karahan Uslu'ya Soruyoruz: Köprülü Kavşak Ne Zaman Yapılacak

21 Şubat 2012 Tarihinde Esmerçayır Mahallesinde bulunan bir düğün salonunda ilk kez düzenlenen Ak Parti İlçe Birinci Danışma Meclisi Toplantısına katılan Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Zeynep Karahan Uslu toplantı sonrasında Siverek Devlet Hastanesini ziyaret ederek, Hastanede köprülü kavşak çalışmalarının devam ettiğini söylemişti. Bizde buradan sayın Karahan’a soruyoruz, Siverek halkının kavşak talebi hangi aşamada ? Köprülü kavşak çalışmalarının başlaması için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 8371 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek