Hilvan’da PKK operasyonu: 21 gözaltı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde yürütülen PKK soruşturması kapsamında ilçe merkezi ve bağlı bazı köylerde, bu sabah eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda DBP ilçe Eş Başkanının da aralarında bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

Hilvan’da PKK operasyonu: 21 gözaltı
12 Aralık 2016 - 17:49

Şanlıurfa’nın Hilvan Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen PKK soruşturması kapsamında ilçe merkezi ve bağlı bazı köylerde sabahın erken saatlerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda DBP ilçe Eş Başkanı Yusuf Kebeci’nin de aralarında bulunduğu 21 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Hilvan Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen PKK soruşturması kapsamında ilçe merkezi ve bağlı bazı köylerde sabahın erken saatlerinde eş zamanlı olarak en operasyon düzenlendi. Gözaltına alınanlar arasında DBP ilçe Eş Başkanı Yusuf Kebeci ile HDP ilçe yönetiminde bulanan M.A, A.G. ve H.İ.’nin de bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınanların bir kısmı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, diğerlerinin ise ilçe Jandarma Komutanlığı’na sorgulanmak üzere götürüldükleri öğrenildi.

(Ramazan Şefkatlı-İLKHA)


Bu haber 3487 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor