HIRSIZLAR ÇOCUK BEZİ ÇALINCA YAKALANDI

Siverek’te , bir iş yerinden bebek bezi çalan hırsızlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

HIRSIZLAR ÇOCUK BEZİ ÇALINCA YAKALANDI
25 Mart 2015 - 11:40

Ofis mahallesindeki bir marketin dışarıda indirdiği bebek bezlerini gözüne kestiren hırsızlar, marketin etrafında bir süre gezindikten sonra 6 paket bebek bezi alıp kaçtı.Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Bebek bezlerinin çalındığını gören işyeri sahibi hırsızları kovaladı.

Kovalamaca sonucu hırsızlardan B.Ö iş yerinden 20 metre uzakta yakalandı.Olaya karıştığı iddia edilen D.B. kaçarak kayıplara karıştı. İşyeri sahibi, B.Ö.’yü etkisiz hale getirdikten sonra çalınan bebek bezlerini aldı, B.֒yü de ambar olarak kullanılan depoya kilitledi.

İş yeri sahibi İsmail Cevizli, 155 polis merkezini arayarak iş yerinde hırsızlık olayı gerçekleştiğini ve hırsızlardan birini yakaladığını bildirdi. Olay yerine gelen polis, depoya kilitlenen hırsızı ifadesini almak için karakola götürdü. İş yeri sahibi İsmail Cevizli yaptığı açıklamada; “Kasada bulunduğum esnada kameradan bezlerin çalındığını gördüm, çocukları yakaladım polis ekiplerine bildirdim. Hırsızlardan 19 yaşındakini yakaladım, 15 yaşındakini ise polisler daha sonra yakaladı” dedi.

Haber: Bahattin Yolaçan


Bu haber 2515 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı