HIRSIZLARIN YENİ HEDEFİ SAĞLIK MERKEZİ OLDU

Siverek 1.Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ne hırsız girdi. Hırsızlar bilgisayar, kamera kayıt cihazı ile monitörleri çalarak kayıplara karıştı.

HIRSIZLARIN YENİ HEDEFİ SAĞLIK MERKEZİ OLDU
15 Aralık 2014 - 14:13

Siverek 1.Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ne hırsız girdi. Hırsızlar bilgisayar, kamera kayıt cihazı ile monitörleri çalarak kayıplara karıştı.Gece geç saatlerde Siverek 1.Nolu Aile Sağlığı Merkezinin pencere korkuluğunu kırıp içeri giren hırsızlar burada bir adet laptop bir adet masa üstü bilgisayar, kayıt cihazı ve yedi adet monitörü çalarak kayıplara karıştı.

1.Nolu Aile Sağlık Merkezinde görevli olan Turhan Ay yaptığı açıklamada; olay gece geç saatlerde ya da akşam saatlerinde meydana gelmiş. İçeri giren hırsızlar burada bulunan bilgisayar, kayıt cihazı, monitörleri ve bir adet laptop bilgisayarımızı çalarak kayıplara karıştı. Maddi zararımız çok, bu aile hekimleri üzerine yükleniyor, Halk sağlığı kurumu karşılamıyor biz karşılayacağız, ayrıca monitörlerin çalınmasıyla birlikte hastalarımızda mağdur duruma düştü. Çalınan monitörler den dolayı hasta sıra takip sistemi olduğu için bazen sıra karışacak bu yüzden hastalarımızda mağdur oldu.


Bu haber 3864 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü