Hüda-Par: Darbeciler Amacına Ulaşamayacaklar

Hür Dava Partisi Siverek ilçe Başkanı Ahmet İdem, Ak Parti İlçe Binası önünde düzenlenen darbe karşıtı gösterilere katılarak önemli mesajlar verdi.

Hüda-Par: Darbeciler Amacına Ulaşamayacaklar
16 Temmuz 2016 - 10:26

Hür Dava Partisi Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem, FETÖ Terör örgütü tarafından planlanan darbe girişimin ardından, partililer ile birlikte Ak Parti Siverek İlçe Teşkilatı önünde toplanarak darbe karşıtı gösterilere katıldı. Halkın birlik beraberliği ile bu gibi darbe teşebbüslerinin asla amacına ulaşamayacağını belirten İdem, “Her şeyden önce bu darbeyi yapanları, buna destek verenleri, yerel ve uluslararası iş birlikçilerini lanetliyorum. Geçmişte yapılan darbeler ülkemize ve halkımıza hiçbir fayda sağlamadığı gibi belki bizi onlarca yıl geriye götürdü, halkımıza maddi ve manevi zararlar verdi. Allah’ın izniyle halkımızın birlik ve beraberliği ile bu girişimler asla sonuç veremeyecektir”

İdem açıklamasında darbecilerin İstanbul’da silahla taraması sonucu parti üyeleri Mehmet Karaaslan'ın hayatını kaybettiğini belirterek, “Darbe girişimin ardından İstanbul’da yapılan darbe karşıtı gösterilerde askeri tankın önüne geçen parti üyemiz Mehmet Karaaslan açılan ateş sonucunda hayatını kaybetmiştir. Kardeşimiz Karaaslan ve tüm hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet acılı ailelerine sabırlar diliyorum”

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3163 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü