HÜDA PAR Heyeti Çıkrık Mahallesini ziyaret etti

HUDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak ve yanındaki partililer Çıkrık Mahallesini ziyaret ederek bir dizi görüşmede bulundu.

HÜDA PAR Heyeti Çıkrık Mahallesini ziyaret etti
22 Kasım 2017 - 21:10

Hür Dava Partisi (HUDA PAR) İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak öncülüğünde partililerden oluşan bir heyet ilçe merkezine 55 kilometre uzaklıkta bulunan Çıkrık Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile görüştü.

HUDA PAR’ın misyonu ve çalışmaları hakkında mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlayan İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak, HUDA PAR’a ilginin her geçen gün arttığını söyledi. “ Siverek 250 bin nüfus ve 4,314 km2 ile geniş bir hinterlantta sahip, HUDA PAR olarak imkânlarımız ölçüsünde kırsal mahalleleri gezerek, mahalle sakinleri ile tanışıyoruz, sorunlarını dinliyoruz. Birçok vatandaşımız partimizi merak ederek bize sorular yönetiyor, bizde çalışmalarımız ve misyonumuz ile ilgili bilgiler veriyoruz. Bu amaçla bugün Çıkrık Mahallesini ziyaret ettik. Burada mahalle sakinleri bizi çok iyi karşıladılar hepsine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda yine Çıkrık mahallesini ziyaret edeceğiz” dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2507 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü