HÜDA PAR iftar yemeğinde Siverek halkı ile buluştu

HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar Programına HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

HÜDA PAR iftar yemeğinde Siverek halkı ile buluştu
16 Haziran 2017 - 20:08




HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, partisinin Siverek’te düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, “ Bu mübarek günler İslam coğrafyasında maalesef hem içeride ve dışarıda bir takım huzursuzların baş göstermesi ile buruk bir sevinç yaşamamıza neden oldu. İçeride ve de dışarıda acı çekiyoruz, bir türlü çözülemeyen sıkıntılarımız var. Bizim bugün yaşadığımız bütün acıların sebebi bir düzenimizin olmamasındandır, bir nizanımızın olmamasındandır. Küfrün, Siyonizm’in, Emperyalizm’in, rezilde olsa bir düzeni var. Adaletsizlikte üretse, zulümde üretse, çirkeflikte üretse, bir düzeni var. Onlar bu zulüm üreten düzenle, sadece İslam dünyasına değil, bütün bir dünyaya hüküm ediyorlar. Onlar adına düzen koydukları bu düzensizlikle bizleri galebe çalıyorlar. Bizlere üstün gelip, dünyaya hüküm ediyorlar” dedi.

HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanlığı ilçenin Esmerçayır Mahallesinde bulunan bir düğün salonunda iftar programı düzenledi. Programa HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Program, Mehmet Turan tarafından okunan Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Selamlama konuşmasını yapan HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem, iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

Programda konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, İslam coğrafyasındaki yaşanan son gelişmelere dikkat çekti. Yavuz, “Katar, kendisine dayatılan zulme karşı çıktı, kafa tuttu. Dünyanın büyük şeytanı onu evine davet etti. Ona bir takım şartlar yükleyecekti, Suudi Arabistan denilen Amerikan uşağına nasıl yüklediyse, ona da yükleyecekti. Ne oldu, sonra Katar’ı sahiplenecek bir düzenden yoksun olduğumuz için, uluslar arası anlamda kendi sorunlarımızı kendimiz çözecek bir sistemden yoksun olduğumuz için, Katar’ı O’nun insafına bıraktık. Katar yeniden ABD ile anlaşmak zorunda kaldı” dedi.

“Herkes için aleyhimize dahi olsa adalet diyoruz”

Program sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yavuz, bir gazetecinin CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş eylemi hakkındaki sorusuna, “Elbette Sayın Kılıçdaroğlu'nun adalet arayışı içerisine girmesi genel anlamda iyi bir şeydir. Adaleti aramak, adaletin yerini bulması elbette güzel bir şeydir ama sadece bir ferde yönelik adalet arayışının kamuoyunda da çokta dikkate alınmadığını görüyoruz. Daha önce de bu memlekette adaletin tesis olması adına seslerini duyurmaya çalışan mazlum insanlar vardı, zulme uğramış insanlar vardı. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu süreçlerde bu mazlum için yola revan olmaması şimdi ki hareketini halk tarafından sorgular hale getiriyor. Yapılması gereken bir kişi, bir kesim, bir parti, bir grup, bir hizip için değil, topyekûn herkes için aleyhimize de olsa adaleti tesis etmektir. Özellikle CHP'nin geçmişinde almış olduğu kararlar doğrultusunda, devlet olduğu dönemlerde bu memlekete zulüm getiren bazı uygulamalarıyla yüzleşmemiş olması ve bu noktada aleyhine cereyan edeceğinden korktuğu için bunlar yüzleşmemiş olması şimdi ki hareketini kamuoyunda sorgular hale getirmektedir. Bizlerde HÜDA PAR olarak herkes için aleyhimize dahi olsa adalet diyoruz" dedi.

“Türkiye'nin Katar'a sahiplik yapması son derece doğru bir karardır”

Katar’daki uluslar arası sorun ile ilgili soruyu cevaplayan Yavuz,” Katar meselesi, doğrusunu söylemek gerekirse İslam coğrafyasında yeni savaşlar, yeni kaos senaryolarının gündeme gelmesi için küresel emperyalist ve siyonist güçler tarafından ortaya konulmuş olan oyunlardır. Aynı oyunları 15 Temmuz akşamı da gördük, aşikare bir şekilde memleketimizi Irak'a yada Suriye'ye dönüştürmek isteyen şer güçlerin Katar'ın başına bu belaları getirmeye çalışan aynı Amerika'nın başını çekmiş olduğu şeytani güçlerin şuan da benzer bir oyunu Katar üzerinde oynadığını görüyoruz. Doğrusunu söylemek gerekirse Katar'ın Türkiye ile olan ekonomik ilişkilerini göz önünde bulundurduğumuzda ve 15 Temmuz askeri darbe girişimini hamdolsun başarıya ulaşmamasından sonra ekonomik yönden Türkiye'yi çökertme şeytani planlarını da göz önünde bulunduğumuzda Katar'a yönelik bir izolasyonun direk olarak Türkiye'yi hedef aldığını söylemek mümkün. Bu anlamda Türkiye'nin Katar'a sahiplik yapması son derece doğru bir karardır. HÜDA PAR olarak bizlerde bu kararı destekliyoruz" diye konuştu.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2825 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...