HÜR ADAY YAVUZ SİVEREK'TE TAZİYEYE KATILDI

HÜDA PAR’ın desteklediği bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, Siverek’te taziye ziyaretlerine katıldı.

HÜR ADAY YAVUZ SİVEREK'TE TAZİYEYE KATILDI
06 Mayıs 2015 - 08:05

HÜDA PAR’ın desteklediği bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Hüda-Par Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem, bölgenin tanınmış âlimlerinden Cemal Çınar ile birlikte Siverek’te taziye ziyaretlerine katıldı.

Heyet, ilk olarak geçtiğimiz günlerde vefat eden Hür Aday Yavuz'un eşinin anneannesi Asya Erdoğan’ın taziyesine katıldı. Heyet, taziyelerini merhumenin oğlu Adem Erdoğan’a iletti.

Heyet, daha sonra kalp rahatsızlığından dolayı vefat eden Din-Bir-Sen Siverek Temsilcisi Mahmut Bozkuş ve Ahmet Bozkuş Hocanın babası Abbas Bozkuş’un taziyesine katıldı.

Heyeti, Bozkuş ailesi adına Mahmut Bozkuş karşıladı. Yavuz ve beraberindeki heyet, Cemal Çınar Hocanın Kuran tilaveti ve kısa konuşmasının ardından taziye yerinden ayrıldı.

Bozkuş ailesinin taziyesinden ayrılan heyet, daha sonra Siverek ilçesine bağlı Erkonağı (Taboğa) köyündeki Çaşka ailesinin taziyesine katıldı. Kur'an tilavetinin ardından konuşan Yavuz, ölüm hakikati, ölüm ve ötesinin günlük hayatımıza etkileri ile ilgili bir konuşma yaptı.

Ziyaretlerin ardından Yavuz ve parti heyeti Siverek’ten ayrıldı. (İLKHA)




Bu haber 3358 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...