İBRAHİM TATLISES'İN SON DURUMU AĞIR

Önceki akşam Maslak'ta suikaste uğrayan ve başından ağır yaralanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i uyandırıma girişiminde bulunan doktorları son açıklaması

İBRAHİM TATLISES'İN SON DURUMU AĞIR
15 Mart 2011 - 09:43
İbrahim Tatlıses'in doktorları şu açıklamayı yaptı:

"Kötüye giden bir şey yok. Kafa içi basıncını düşürmek için tedavi devam edecek. Derin uyutmadan giderek ilaçları azaltmaya geçtik. Bu da düne göre pozitif durumu göstermektedir. Ama tablo ağır bir tablodur. Hasta yoğun bakımdan çıkmadığı sürece hayati risk devam etmektedir. Umarım daha ileri saatlerde daha iyi haberler vereceğiz.

Uyandırılma süreci bir anda olup biten bir şey değil. İlaçların dozunu azaltıyoruz demek, kendisine uyutmak için verdiğimiz ilaçları iki basamak aşağıya çekiyoruz.
Beyin çok birebir çalışmadığı için bir zaman vermek mümkün değil. 3-5 gün içerisinde bile demek doğru değil.
Geldiğine göre hafif bir iyilik hali olduğunu söyleyebiliriz...
Buraya gelen ziyaretçiler, sanki hastayla konuşmuş ya da bizden bilgi almış gibi haberler yayıyorlar. Bakın Tatlıses'in durumu hakkında bilgiyi bizler sadece aile ve sizlere bizzat veriyoruz. Lütfen bunların dışında verilen bilgileri dikkate almayın."

SARIGÜL: UYANDIRILDI

TGRT Haber, İbrahim Tatlıses'le ilgili olarak Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül verdiği bilgiyi alt yazı olarak geçti. Sarıgül, ünlü satançının doktoları tarafından az önce uyandırıldığını ve 2 saat uyanık kalacağını açıkladı.

"DAHA İYİ DURUMDAYIZ"

Başhekim Çağlar Çuhadaroğlu dün yaptığı son açıklamada Tatlıses'in durumuna ilişkin şunları kaydetmişti: "Şu an yoğun bakımda tutuluyor ve hâlâ uyutuluyor. Ameliyat sonrasından daha iyi durumdayız ama yüksek risk devam ediyor. Her şey hekimlerimizin  kontrolü altında. Düzenli aralıklarla bilgi vermeye devam edeceğiz. Yarın bizzat ben sabah 10'da bir basın toplantısı daha yapacağım.

"YENİ BİR AMELİYAT GÖRÜNMÜYOR"

Hastada bir olumsuzluk gelişmediğinde hayati riskininin azaldığı belirtilir. Ama hâlâ yüksek risk devam etmektedir. Yarın sabah bilgisayarlı tomografi çekilecek. Hangi derinlikte uyutulacak ya da uyandırılacak ona karar verilecek. Şimdilik yeni bir ameliyat gözükmüyor."


Haber 7

Bu haber 2543 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...