İHH Yetim Buluşmasının Dördüncüsü Gerçekleşti

İHH ve Siverek Siyar-Der işbirliği ile Yetim Dayanışma Günleri kapsamında yetim buluşması gerçekleşti.

İHH Yetim Buluşmasının Dördüncüsü Gerçekleşti
24 Nisan 2016 - 09:50

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ve Siverek Siyar-Der işbirliği ile her yıl yetim dayanışma günleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen yetim buluşması Siverek Kalesi'nde gerçekleşti. Etkinliğe Şanlıurfa İHH çalışanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve yetim aileler katıldı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinlik piknik havasında geçti.Etkinlikte halat çekme, çuval içinde yürüyüş gibi oyunlar ile eğlenen çocuklar, Nasrettin Hoca ve palyaço ile çeşitli oyunlar oynadı.

İHH yetkililerinden Murat Aymaz bu yıl Siverek'te dördüncüsü düzenlenen yetim buluşması ile yetim çocuklarla bir araya geldiklerini belirterek, " İHH olarak yetim çocuklarımızı sevindirmek amacıyla yetim dayanışma günleri kapsamında düzenlediğimiz etkinliklerle yetim çocuklarımızla bir araya geliyoruz. İHH olarak her ay düzenli olarak yetim çocuklara yardımlarda bulunuyoruz. Bu çalışmalarımızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi

Etkinlikte misafirlere öğle yemeği ve tatlı ikram edildi. Etkinlik yetim çocuklara oyuncak dağıtılmasının ardından sona erdi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2186 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü